0880040900

Samsung Galaxy Tab 3 reparatie

Meld je reparatie aan

Meld hier je reparatie aan

Klaar-terwijl-u-wacht service

Wij begrijpen dat wanneer uw Samsung Galaxy Tab 3 kapot is, u dit graag zo snel mogelijk verholpen wilt hebben. Daarom bieden wij op al onze Samsung tablet reparaties een snelle service. U kunt hier 6 dagen per week, zonder afspraak, voor binnen komen lopen en vervolgens repareren wij uw Samsung Galaxy Tab 3 binnen 1-3 werkdagen. U krijgt bij ons altijd 3 maanden garantie (m.u.v. apparaten met vochtschade)

Opstuur service

Mocht u geen tijd hebben om langs te komen maar wel willen profiteren van onze snelle Samsung Galaxy Tab 3 reparatie service, bieden wij de opstuur service. U stuurt ons de Samsung Galaxy Tab 3 toe en nadat wij deze ontvangen gaan we direct onderzoeken wat het Samsung tablet defect is en deze repareren. Na ontvangst sturen wij de gerepareerde Samsung Galaxy Tab 3 zo snel mogelijk naar u retour.

Andere reparaties

Natuurlijk kan er nog veel meer aan een Samsung Galaxy Tab 3 kapot gaan, en zou uw defect hierboven makkelijk kunnen ontbreken. Dit betekent niet dat wij uw Samsung Galaxy Tab 3 reparatie niet kunnen uitvoeren. Kom gerust langs of neem met ons op. Bij Fixers kost een Samsung onderzoek € 39,-, deze kosten komen te vervallen wanneer akkoord gegaan wordt met eventuele reparatiekosten. Wij onderzoeken uw telefoon en bekijken wat het defect is. Wanneer het defect is opgespoord overleggen zij de reparatiekosten, na akkoord wordt de reparatie uitgevoerd. Zo komt u bij Fixers nooit voor verrassingen te staan.

Fixers

Fixers heeft een jaren lange ervaring op het gebied van smartphone en tablet reparaties. Toch blijven we altijd streven naar perfectie en houden dus altijd onze kwaliteit super en de prijzen zo scherp mogelijk. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen, via of via het . Fixers is zes dagen per week geopend. Kijk voor meer informatie over de openingstijden van onze vestigingen.

Prijzen van Samsung Galaxy Tab 3 Reparaties


Type Reparatie Prijs
Accu vervangen € 69,-
Waterschade behandeling € 59,-
Diagnose maken € 29,95Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1275 reviews op trustpilot
Robert Janssen
13 april 2021
Geweldig

Aantal keer gebeld, kon meteen geholpen worden maar bij aankomst bleken ze onder bezet. Jammer. Maar Serkan uit Utrecht pakte mijn iPhone reparatie toch op en ruim binnen de 4 uur was mijn telefoon weer nieuw! Top service, vriendelijke Serkan, parkeren is top en ik ben super blij! Ik beveel Fixers van harte aan!

Mireille
13 april 2021
Beter dan verwacht!

Zeer vriendelijk ontvangst, maar toch teleurstellend dat mijn Mac een dagen op reis moest voor reparatie. Paul doet extra zijn best en checkt op basis van het serienummer of het defect onder garantie gerepareerd kan worden. Ik had weinig hoop met mijn 4,5 jaar oude MacBook Pro. Maar.... wat blijkt? Dat is toch het geval! En het leek er even op dat het wat langer ging duren. Vanmorgen kreeg ik een telefoontje. Binnen 2 weken was het geregeld. Ik ben een blij mens!

Ad
11 april 2021
Weg met Amac... hup Fixers!!

Mijn oudere Imac was te traag voor woorden. Met Appleservicelijn gebeld en die gaven aan dat wellicht een vergroting van RAM-geheugen wat zou helpen. Gezien de leeftijd en het model van de computer zou ik dit het beste bij de Amac in Tilburg kunnen laten doen. Alles geregeld met deze zaak (afspraak enzo), tot ze me een dag van te voren belden met mededeling dat dit niet bij mijn computer kon. Teruggebeld met servicelijn van Apple, en die gaven nogmaals aan dat het weldegelijk kon en zij gaven mij toen het advies om Fixers te proberen in Rosmalen. Snel afspraak gemaakt om langs te komen en het apparaat ingeleverd. Ze zouden hem doorlichten en me daarna een advies geven. Eerste werkdag erop belde ze me 's ochtends op met mededeling dat het niet aan de RAM lag maar aan de verouderde oude schijf. Deze konden ze dezelfde dag vervangen voor een snellere SD-variant en voor hetzelfde geld maakte ze hem schoon en zette ze ook nog alle info over en installeerde ze alles netjes. Binnen 6 uur kon ik hem weer ophalen.. en hij draait als een tierelier!!! Top service, aardige lui, eerlijk advies en supperrrsnelle service en zeer scherpe prijs!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap