Samsung J3 reparatie

  Meld hier je reparatie aan

  24-uursservice

  Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen, kunt u gebruikmaken van de 24-uursservice. Hier heeft u twee opties, namelijk of zelf . Wanneer u gebruik wilt maken van de ophaalservice, vult u het ophaalformulier in. Vervolgens komt op een door u gekozen datum PostNL uw Samsung Galaxy J3 ophalen voor reparatie.

  U kunt er ook voor kiezen om het toestel zelf op te sturen. Vind de instructies van opsturen .

  Wanneer de monteurs van Fixers uw Samsung Galaxy J3 hebben ontvangen, kunnen zij direct aan de slag met de reparatie, mits de benodigde onderdelen voorradig zijn. Wanneer de reparatie is uitgevoerd en het toestel uitgebreid is getest, wordt uw Samsung Galaxy J3 gereed gemaakt voor retourzending.

  Onderstaande prijzen zijn allen inclusief BTW en inclusief montagekosten, dit is een all-in prijs!

  Let op! De onderdelen van dit type toestel zijn niet altijd bij elke vestiging op voorraad. Neem daarom voor de zekerheid eerst op.

  Ander defect?

  Is uw Samsung Galaxy J3 kapot, maar u heeft geen idee waar het aan ligt? Kom dan langs Fixers. Onze monteurs onderzoeken uw Samsung Galaxy J3 defect voor € 39,-, met uitzondering van waterschade.

  Refurbished Samsung kopen?

  Wij repareren graag uw Samsung Galaxy J3, echter kunt u er ook voor kiezen om een refurbished toestel aan te schaffen. Kiest u voor een refurbished apparaat, dan kiest u voor een voordelige prijs met de kwaliteit van nieuw. Bekijk het aanbod .

  Fixers

  Door de jarenlange ervaring van onze monteurs gaat Fixers geen uitdaging uit de weg. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat de Samsung Galaxy J3 reparatie met hoge kwaliteit wordt uitgevoerd. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u op elke reparatie 12 maanden garantie.

  Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een mail naar of via het . Fixers is zes dagen per week geopend. Klik voor meer informatie over de openingstijden van onze vestigingen.

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap