0880040900

Samsung Galaxy S6 reparatie

Meld je reparatie aan

Uw Samsung Galaxy S6 heeft een reparatie nodig? Dan bent u bij Fixers aan het juiste adres.

Prijzen van Samsung Galaxy S6 Reparaties

Type Reparatie Prijs
Scherm Reparatie € 159,-
Accu Vervangen € 69,-
Waterschade Behandeling € 59,-
Diagnose maken € 29,-
Backcover vervangen € 69,-
Front Camera vervangen € 49,-
Camera Achterkant vervangen € 59,-

Samsung Galaxy S6 reparatie

24-uursservice

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kunt u ook gebruikmaken van onze 24-uursservice. U kiest er dan voor om uw Samsung Galaxy S6 op te sturen. Na ontvangst wordt uw Samsung onderzocht, gerepareerd en klaargemaakt voor verzending. In de meeste gevallen is dat binnen 24 uur al gedaan!

Wanneer de monteurs van Fixers uw Samsung Galaxy S6 hebben ontvangen, kunnen zij direct aan de slag met de reparatie, mits de benodigde onderdelen voorradig zijn. Wanneer de reparatie is uitgevoerd en het toestel uitgebreid is getest, wordt uw Samsung Galaxy S6 gereed gemaakt voor retourzending.

*Mits onderdelen voorradig zijn.

Ander defect?

Is uw Samsung Galaxy S6 kapot, maar u heeft geen idee waar het aan ligt? Kom dan langs Fixers. Onze monteurs onderzoeken uw Samsung Galaxy S6 defect voor € 39,-, met uitzondering van waterschade.

Refurbished Samsung kopen?

Wij repareren graag uw Samsung Galaxy S6, echter kunt u er ook voor kiezen om een refurbished toestel aan te schaffen. Kiest u voor een refurbished apparaat, dan kiest u voor een voordelige prijs met de kwaliteit van nieuw. Bekijk het aanbod .

Fixers

Door de jarenlange ervaring van onze monteurs gaat Fixers geen uitdaging uit de weg. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat de Samsung Galaxy S6 reparatie met hoge kwaliteit wordt uitgevoerd. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u op elke reparatie 3 maanden garantie.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een mail naar of via het . Fixers is zes dagen per week geopend. Klik voor meer informatie over de openingstijden van onze vestigingen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores