0880040900

Sony Xperia 1 Reparatie

Meld je reparatie aan

Is je nieuwe Sony Xperia 1 kapot? Laat hem dan repareren door Fixers! Wij hebben een uitgebreid aanbod aan onderdelen, zowel voor bekende als minder bekende merken. Ook voor Sony hebben we alle onderdelen in huis om jou Sony Xperia 1 weer te maken, vaak zelfs al binnen 30 minuten! Deze prachtige telefoon van de 1 serie wil je natuurlijk altijd in topconditie kunnen gebruiken. Echter, als hij kapot is gaat dit niet en wil je hem laten repareren. Kom langs bij Fixers en wij zorgen over het algemeen al voor een reparatie binnen 30 minuten! Wij zijn specialist in alle bekende merken, maar ook in de minder populaire smartphone modellen zoals die van Xiaomi, Huawei, Sony en Nokia!

Sony Xperia 1 camera laten repareren?

De Sony Xperia 1 heeft maar liefst 3 camera's aan de achterzijde! Het kan daarom goed mogelijk zijn dat er daarvan 1 kapot gaat, waardoor je die wilt laten maken. Zorg dat je je Sony Xperia model goed in shape houdt en dat alle camera's het blijven doen. Ook kan je bij ons langskomen voor een selfie camera reparatie, namelijk de camera aan de voorkant. alle camera's hebben een 12 megapixel specificatie, waardoor je altijd de scherpste foto's kan blijven maken als je hem weer laat maken door Fixers! Laat je camera van je Xperia 1 door ons repareren! Het merk staat dan ook wel bekend om haar uitstekende foto's en met de 1 werd de lat nog hoger gelegd. Hierdoor wil je wel dat jouw camera blijft werken en kies je voor een schermreparatie bij Fixers.nl!

Schermreparatie of batterij problemen?

Een schermreparatie kan altijd nodig zijn, vooral als het gaat om de Xperia 1. Met een 6,5 inch QHD+ OLED-display met 21:9 verhouding en Qualcomm Snapdragon 855, octa-core processor die geklokt is op 2,9 GHz kan het zomaar zijn dat je scherm stuk valt of kapot gaat. Daarom wil je je Xperia 1 scherm laten vervangen bij een specialist die er verstand van heeft, bij Fixers.nl dus! Het is namelijk zo dat deze telefoon een schermvullend 6,5 inch OLED scherm heeft. Dit zorgt er dan ook voor dat de kans dat er een barst in je Sony scherm komt, groter is dan bij bijvoorbeeld een Huawei of een Samsung. Het bevat een 2880 x 1440 pixels scherm en die zijn zeer gevoelig voor vallen. Als je je Xperia 1 hebt laten vallen, dan dien je het scherm hiervan te laten repareren door een specialist.

Kom langs met of zonder afspraak!

Een unieke service van Fixers is de klaar-terwijl-u-wacht service voor elke smartphone reparatie. Fixers repareert in de meeste gevallen een Sony Xperia telefoon binnen 30 minuten, denk bijvoorbeeld aan een camera, home-button of lichtsensor reparatie. U kunt plaatsnemen in onze comfortabele ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi en gratis koffie, thee of fris. Onze monteurs werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen en wij bieden dan ook 3 maanden garantie. Uw Sony Xperia laten maken? Kom langs zonder afspraak!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores