0880040900

Sony Xperia 10 Reparatie

Meld je reparatie aan

Laat je Sony Xperia 10 door ons repareren! Wij zijn gespecialiseerd in scherm-, accu-, batterij en alle andere reparaties van de Sony Xperia 10, 1 van de populairste modellen van dit moment van Sony. Kom langs bij Fixers en wij zorgen over het algemeen al voor een reparatie binnen een snelle tijd! Wij zijn specialist in alle bekende merken, maar ook in de minder populaire smartphone modellen zoals die van Xiaomi, Huawei, Sony en Nokia!

Camera reparatie Xperia 10

Anders dan bij de Huawei P30 repratie, heeft deze telefoon geen 3 camera's achterop. De Sony Xperia 10 heeft een 13- en 8-megapixelcamera aan de achterijzde, 8-megapixelfrontcamera en daardoor is het wel belangrijk dat je deze in leven houdt. Stel je voor dat de camera kapot gaat, laat deze dan door ons repareren. Wij zorgen voor een perfecte reparatie van jouw Sony device. Met de kwalitatief hoogstaande camera van deze Sony Xperia 10, wil je natuurlijk wel altijd mooie foto's kunnen blijven maken. Toch heeft het een redelijk goede selfiecamera en achtercamera die je zeker niet kapot wilt hebben. Reparatie is voor onze Fixers een fluitje van een cent! Binnen 30 minuten sta jij weer buiten met een volledig gerepareerde telefoon die je daarna nog jarenlang kunt gebruiken!

Batterij of Accu vervangen van je Sony Xperia 10!

Na enkele maanden kan het zijn dat jouw batterij van jouw Sony Xperia 10 niet meer goed werkt zoals zou moeten. Dat is ook niet raar met een 2870 mAh aan accucapaciteit. Wij zorgen voor een batterij of accureparatie van jouw Sony Xperia, dus maak je geen zorgen hierom! Zo zorgen wij er weer voor dat je een officiele batterij krijgt die je minimaal 24 uur weer kan gebruiken, zodat je deze niet overdag nog eens hoeft op te laden.

Klaar terwijl u wacht service bij Fixers

Een unieke service van Fixers is de klaar-terwijl-u-wacht service voor elke smartphone reparatie. Fixers repareert in de meeste gevallen een Sony telefoon snel, denk bijvoorbeeld aan een Sony Xperia 1 camera, Sony Xperia home button of Sony lichtsensor reparatie. U kunt plaatsnemen in onze comfortabele ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi en gratis koffie, thee of fris. Onze monteurs werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen en wij bieden dan ook 3 maanden garantie. Uw Xperia 10 laten maken? Kom langs zonder afspraak!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores