0880040900

Sony Xperia 5 II Reparatie

Meld je reparatie aan

Sony Xperia 5 reparatie? Kom langs bij Fixers in de winkel of stuur je Sony op en laat hem vandaag nog maken! Zo zorg je ervoor dat je je Sony Xperia 5 weer in nieuwe staat terug krijgt en de levensduur van je telefoon weer verlengd! Het nieuw kopen van een telefoon is al duur genoeg, dus laat hem repareren bij Fixers! 

Meld hier je reparatie aan

Pick-up & return service door heel Nederland voor alle reparaties binnen- en buiten garantie

Sony Xperia 5 batterij vervangen

Ook kun je bij ons je batterij laten vervangen van je Sony Xperia 5. Als je al enkele maanden gebruikt maakt van de telefoon, kan het zijn dat de kwaliteit van de batterij wat is afgenomen. Je wilt natuurlijk het liefst dat je je geen zorgen hoef te maken over het opladen van je telefoon, waardoor wij voor jou met officiële Apple batterijen de Sony Xperia 5 accu vervangen en je telefoon op stroom repareren waar het nodig is!

Schermreparatie of batterij problemen?

Als je scherm kapot is van je Sony Xperia 5, wil je die natuurlijk laten maken. Bij Fixers kun je voor een de meest voorkomende reparaties van je Sony Xperia 5 altijd direct terecht en binnen 2 uur alweer met een gemaakte telefoon naar buiten lopen. Het 4,7 inch scherm van de Sony Xperia 5 is een compact scherm, maar kan wel zorgen voor de nodige complicaties als je je Sony eens hebt laten vallen. Daarna kunnen de scherven in je handen komen, wat ook nog eens gevaarlijk is. Heb je een gebarsten scherm van de Sony Xperia 5, dan kun je een schermreparatie laten uitvoeren bij Fixers in één van onze winkels. Daarnaast kun je je Sony Xperia 5 opsturen ter reparatie en dan krijg je hem binnen 5 dagen teruggestuurd!

Kom langs met of zonder afspraak!

Een unieke service van Fixers is de klaar-terwijl-u-wacht service voor elke smartphone reparatie. Fixers repareert in de meeste gevallen een Sony telefoon binnen 30 minuten, denk bijvoorbeeld aan een Sony X camera, Sony XI home button of Sony lichtsensor reparatie. U kunt plaatsnemen in onze comfortabele ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi en gratis koffie, thee of fris. Onze monteurs werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen en wij bieden dan ook 3 maanden garantie. Uw Sony laten maken? Kom langs zonder afspraak!