0880040900

Sony Xperia L3 Reparatie

Meld je reparatie aan

Kies je model

  Laat je Sony Xperia L3 door ons repareren! Wij zijn gespecialiseerd in scherm-, accu-, batterij en alle andere reparaties van de Sony Xperia L3, een van de populairste modellen van dit moment van Sony. Kom langs bij Fixers en wij zorgen over het algemeen al voor een reparatie binnen 30 minuten! Wij zijn specialist in alle bekende merken, maar ook in de minder populaire smartphone modellen zoals die van Xiaomi, Huawei, Sony en Nokia!

  Camera reparatie Xperia L3

  Anders dan bij de Huawei P30 reparatie, heeft deze telefoon geen 3 camera's achterop. De Sony Xperia L3 heeft een 13-megapixelcamera aan de achterijzde en een 2-megapixel frontcamera. Hierdoor is het wel belangrijk dat je deze in leven houdt. Stel je voor dat de camera kapot gaat, laat deze dan door ons repareren. Wij zorgen voor een perfecte reparatie van jouw Sony device. Met de kwalitatief hoogstaande camera van deze Sony Xperia L3, wil je natuurlijk wel altijd mooie foto's kunnen blijven maken. Toch heeft het een redelijk goede selfiecamera en achtercamera die je zeker niet kapot wilt hebben. Reparatie is voor onze Fixers een fluitje van een cent! Binnen 30 minuten sta jij weer buiten met een volledig gerepareerde telefoon die je daarna nog jarenlang kunt gebruiken!

  Batterij of Accu vervangen van je Sony Xperia L3!

  Na enkele maanden kan het zijn dat jouw batterij van jouw Sony Xperia L3 niet meer goed werkt zoals zou moeten. Dat is ook niet raar met een 3.300 mAh batterij aan accucapaciteit. Wij zorgen voor een batterij of accureparatie van jouw Sony Xperia, dus maak je geen zorgen hierom! Zo zorgen wij er weer voor dat je een officiële
  batterij krijgt die je minimaal 24 uur weer kan gebruiken, zodat je deze niet overdag nog eens hoeft op te laden.

  Klaar terwijl u wacht service bij Fixers

  Een unieke service van Fixers is de klaar-terwijl-u-wacht service voor elke smartphone reparatie. Fixers repareert in de meeste gevallen een Sony telefoon binnen 30 minuten, denk bijvoorbeeld aan een Sony Xperia 1 camera, Sony Xperia home button of Sony lichtsensor reparatie. U kunt plaatsnemen in onze comfortabele ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi en gratis koffie, thee of fris. Onze monteurs werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen en wij bieden dan ook 3 maanden garantie. Uw Xperia L3 laten maken? Kom langs zonder afspraak!

  Wat zeggen anderen over ons

    zeer goed

  Gebaseerd op 1035 reviews op trustpilot
  Sabine Banse
  18 november 2020
  Geweldige inlevingsvermogen

  Geweldige inlevingsvermogen. Goeie service en snelle afhandeling.

  Karel Scheffer
  17 november 2020
  Filiaal Rosmalen weer bezocht na…

  Filiaal Rosmalen weer bezocht na eerdere geweldig positieve ervaring en uitstekende service, uitleg en vriendelijkheid, om de installatie van de nieuwe IPhone 6 te laten installeren en het overzetten van alle apps. Dat was mij nooit gelukt. Met hartelijke dank Karel Scheffer Veghel

  Betsy
  16 november 2020
  Uitstekend geholpen door Boudewijn (Amsterdam Noord)

  Geholpen door Boudewijn bij Fixers aan de IJburglaan in Amsterdam. Uitstekend. Zeer professioneel en vriendelijk. Boudewijn dacht mee en kwam met praktische oplossingen en advies. Ik ben zeer tevreden.

  Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap

  Onze Sony modellen