0880040900

Sony Xperia X Reparatie

Meld je reparatie aan

Is je nieuwe Sony Xperia X kapot? Laat hem dan repareren door Fixers! Wij hebben een uitgebreid aanbod aan onderdelen, zowel voor bekende als minder bekende merken. Ook voor Sony hebben we alle onderdelen in huis om jou Sony Xperia X weer te maken, vaak zelfs al binnen 30 minuten! Deze prachtige telefoon wil je natuurlijk altijd in topconditie kunnen gebruiken. Echter, als hij kapot is gaat dit niet en wil je hem laten repareren. Kom langs bij Fixers en wij zorgen over het algemeen al voor een reparatie binnen 30 minuten! Wij zijn specialist in alle bekende merken, maar ook in de minder populaire smartphone modellen zoals die van Xiaomi, Huawei, Sony en Nokia!

Kies je model

  Sony Xperia X camera laten repareren?

  De Sony Xperia X heeft een camera's van maar liefst 23-megapixelcamera aan de achterzijde! Het kan goed mogelijk zijn dat die kapot gaat, waardoor je die wilt laten repareren. Zorg dat je jouw Sony Xperia model goed in shape houdt en dat de camera's het blijven doen. Ook kan je bij ons langskomen voor een selfie camera reparatie, namelijk de camera aan de voorkant. Deze camera heeft een 13-megapixel specificatie, waardoor je altijd de scherpste foto's kan blijven maken als je hem weer laat maken door Fixers! Laat je camera van je Xperia X door ons repareren! Het merk staat dan ook wel bekend om haar uitstekende foto's en met de X werd de lat nog hoger gelegd. Hierdoor wil je wel dat jouw camera blijft werken en kies je voor een schermreparatie bij Fixers.nl!

  Schermreparatie of batterij problemen?

  Een schermreparatie kan altijd nodig zijn, vooral als het gaat om de Xperia X. Met een 5 inch IPS-scherm met resolutie van 1080x1920 pixels kan het zomaar zijn dat je scherm stuk valt of kapot gaat. Daarom wil je je Xperia X scherm laten vervangen bij een specialist die er verstand van heeft, bij Fixers.nl dus!

  Kom langs met of zonder afspraak!

  Een unieke service van Fixers is de klaar-terwijl-u-wacht service voor elke smartphone reparatie. Fixers repareert in de meeste gevallen een Sony Xperia telefoon binnen 30 minuten, denk bijvoorbeeld aan een camera, home-button of lichtsensor reparatie. U kunt plaatsnemen in onze comfortabele ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi en gratis koffie, thee of fris. Onze monteurs werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen en wij bieden dan ook 3 maanden garantie. Uw Sony Xperia X laten maken? Kom langs zonder afspraak!

  Wat zeggen anderen over ons

    zeer goed

  Gebaseerd op 1222 reviews op trustpilot
  Yasmine Keijzer
  7 maart 2021
  Goed geholpen in de vernieuwde winkel…

  Goed geholpen in de vernieuwde winkel in Rotterdam, écht een verademing deze officiële Apple reparatieservice winkel

  T.H.
  6 maart 2021
  Ik ben heel goed geholpen door alle…

  Ik ben heel goed geholpen door alle medewerkers van Fixers van Woustraat. Ook nadat ik weer moest terugkomen omdat mijn batterij weer problemen had werd goed op de hoogte gehouden tijdens het gehele reperatieproces.

  Casper Scheffer
  6 maart 2021
  mijn iPhone Xr battery laten…

  mijn iPhone Xr battery laten vervangen. twee uur later weer kunnen halen. helemaal top, alle belangrijke onderdelen gecheckt op gebreken. , goeden service. bedankt,

  Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap

  Onze Sony modellen