0880040900

Sony Xperia XA2 Reparatie

Meld je reparatie aan

Is je nieuwe Sony Xperia XA2 kapot? Laat hem dan repareren door Fixers! Wij hebben een uitgebreid aanbod aan onderdelen, zowel voor bekende als minder bekende merken. Ook voor Sony hebben we alle onderdelen in huis om jou Sony Xperia XA2 weer te maken, vaak zelfs al binnen 30 minuten! Deze prachtige telefoon wil je natuurlijk altijd in topconditie kunnen gebruiken. Echter, als hij kapot is gaat dit niet en wil je hem laten repareren. Kom langs bij Fixers en wij zorgen over het algemeen al voor een reparatie binnen 30 minuten! Wij zijn specialist in alle bekende merken, maar ook in de minder populaire smartphone modellen zoals die van Xiaomi, Huawei, Sony en Nokia!

Sony Xperia XA2 camera laten repareren?

De Sony Xperia XA2 heeft een camera's van maar liefst 23-megapixelcamera aan de achterzijde! Het kan goed mogelijk zijn dat die kapot gaat, waardoor je die wilt laten repareren. Zorg dat je jouw Sony Xperia model goed in shape houdt en dat de camera's het blijven doen. Ook kan je bij ons langskomen voor een selfie camera reparatie, namelijk de camera aan de voorkant. Deze camera heeft 8 megapixel specificatie, waardoor je altijd de scherpste foto's kan blijven maken als je hem weer laat maken door Fixers! Laat je camera van je Xperia XA2 door ons repareren! Het merk staat dan ook wel bekend om haar uitstekende foto's en met de XA2 werd de lat nog hoger gelegd. Hierdoor wil je wel dat jouw camera blijft werken en kies je voor een schermreparatie bij Fixers.nl!

Schermreparatie of batterij problemen?

Een schermreparatie kan altijd nodig zijn, vooral als het gaat om de Xperia XA2. Met een 5,2 inch groot IPS LCD-display met Full HD resolutie van 1920 bij 1080 pixels en Corning Gorilla Glass kan het zomaar zijn dat je scherm stuk valt of kapot gaat. Daarom wil je je Xperia XA2 scherm laten vervangen bij een specialist die er verstand van heeft, bij Fixers.nl dus!

Kom langs met of zonder afspraak!

Een unieke service van Fixers is de klaar-terwijl-u-wacht service voor elke smartphone reparatie. Fixers repareert in de meeste gevallen een Sony Xperia telefoon binnen 30 minuten, denk bijvoorbeeld aan een camera, home-button of lichtsensor reparatie. U kunt plaatsnemen in onze comfortabele ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi en gratis koffie, thee of fris. Onze monteurs werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen en wij bieden dan ook 3 maanden garantie. Uw Sony Xperia XA2 laten maken? Kom langs zonder afspraak!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores