0880040900

Sony Xperia XZ Reparatie

Meld je reparatie aan

Problemen met je Sony Xperia XZ? Deze prachtige telefoon van de XZ serie wil je natuurlijk altijd in topconditie kunnen gebruiken. Echter, als hij kapot is gaat dit niet en wil je hem laten repareren. Kom langs bij Fixers en wij zorgen over het algemeen al voor een reparatie binnen 30 minuten! Wij zijn specialist in alle bekende merken, maar ook in de minder populaire smartphone modellen zoals die van Xiaomi, Huawei, Sony en Nokia!

Sony Xperia XZ camera laten repareren?

Met een 23 megapixel camera aan de achterkant, wil je natuurlijk niet dat je Xperia XZ kapot gaat. Hiervoor bieden wij een 30-minuten garantie, waarin we binnen een half uur ervoor kunnen zorgen dat jouw telefoon weer helemaal gemaakt is. We hebben alle Xperia XZ onderdelen op voorraad, zodat we je camera zo snel mogelijk weer kunnen maken. Daarnaast zit er een 13 megapixels selfie camera voorop je telefoon, die ook kapot zou kunnen gaan. Laat je camera van je Xperia XZ door ons repareren! Het merk staat dan ook wel bekend om haar uitstekende foto's en met de XZ werd de lat nog hoger gelegd. Hierdoor wil je wel dat jouw camera blijft werken en kies je voor een schermreparatie bij Fixers.nl!

Schermreparatie of batterij problemen?

Bij Fixers kunt u terecht voor de reparatie van uw Sony Xperia XZ telefoon. Deze telefoon heeft een schermvullend Full-HD-scherm (1080p) van 5.2 inch. Dit zorgt er dan ook voor dat de kans dat er een barst in je Sony scherm komt, groter is dan bij bijvoorbeeld een Huawei of een Samsung. Het scherm is zeer gevoelig voor vallen. Als je jouw Xperia XZ hebt laten vallen, dan dien je het scherm hiervan te laten repareren door een specialist. Daarnaast kan het zijn dat je 2900 mAh batterij kapot kan gaan. Geen zorgen, wij zetten er een nieuwe batterij in en zorgen ervoor dat je daar ook nog garantie op krijgt!

Kom langs met of zonder afspraak!

Een unieke service van Fixers is de klaar-terwijl-u-wacht service voor elke smartphone reparatie. Fixers repareert in de meeste gevallen een Sony Xperia telefoon binnen 30 minuten, denk bijvoorbeeld aan een camera, home-button of lichtsensor reparatie. U kunt plaatsnemen in onze comfortabele ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi en gratis koffie, thee of fris. Onze monteurs werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen en wij bieden dan ook 3 maanden garantie. Uw Sony Xperia laten maken? Kom langs zonder afspraak!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores