0880040900

Sony Xperia XZ2 Compact Repareren?

Meld je reparatie aan

Het komt helaas maar al te vaak voor dat de 19.0 Megapixel camera kapot gaat van de Sony Xperia XZ2 Compact. Zelfs de selfiecamera is uitgerust met een 5megapixel camera, en je wilt wel leuke selfies blijven maken, we zien vaak als de camera kapot gaat dat men ervoor kiest hun kostbare camera te laten repareren.  Ook kan het gebeuren dat na verloop van tijd de batterij minder gaat functioneren.  De Sony Experia XZ2 Compact laad normaliter razendsnel op, en wanneer dit niet meer kan wil je het natuurlijk maken. Wat we helaas ook erg vaak zien is dat de Audio jack-plug kapot gaat, dit is erg zonde omdat je dan niet meer kunt genieten van de muziek op je hoofdtelefoon. Ook is telefoneren met je Sony Xperia XZ2 Compact via de hoofdtelefoon dan niet meer mogelijk. Je bent trots op je Sony Experia XZ2 en dat wil je graag zo houden. Laat daarom als je telefoon kapot is repareren.

Sony Xperia XZ2 Compact reparatie

Als je Sony Xperia XZ2 compact kapot is gegaan is dat natuurlijk zone. Bijvoorbeeld als je 19 megapixel camera aan de voor of achterkant kapot gaat, bieden wij bij fixers een 30 minuten garantie. Wij zorgen dat je telefoon binnen een half uur weer helemaal in orde is! Bij Fixers hebben we alle onderdelen van Sony Experia XZ2 op voorraad. We kunnen je Experia XZ2 camera helemaal repareren. Sony Experia XZ2 Compact staat bekend om haar perfecte foto kwaliteit en merken dat Sony de lat steeds hoger legt. Je wilt alsmede daardoor dat je camera blijft werken. Het is dus mogelijk om een schermreparatie te verzorgen bij fixers.

Batterij vervangen van je Sony Xperia XZ2 Compact?

Met een batterij die razendsnel oplaad, zal het niet vaak voor komen dat je batterij accu snel leeg is. Helaas kan het na langdurig gebruik voorkomen dat de accu sneller leeg gaat en minder snel oplaadt. Bij Fixers ben je op het juiste adres om je Sony Experia XZ2 Compact te laten repareren. Wij zorgen voor de juiste onderdelen en hebben meestal binnen 30 minuten al de reparatie gefixed! Welke kleur je Sony Experia XZ2 Compact nou heeft, we zorgen altijd voor een snelle reparatie van je telefoon!

Afspraak maken

Een perfecte service van Fixers is klaar terwijl je wacht voor elke Sony Experia reparatie. Fixers repareert altijd jou Sony Xperia Compact telefoon binnen 30 minuten, denk bijvoorbeeld aan een lichtsensor reparatie, of homebutton, camera reparatie. Neem plaats terwijl u in onze comfortabele ontvangstruimte wacht die voorzien is van gratis WiFi en gratis koffie, thee of fris. De monteurs werken alleen met echte kwaliteitsonderdelen en we bieden dan ook maar liefst twaalf maanden garantie. Uw Sony Xperia Compact laten maken? Kom dan langs zonder een afspraak!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores