0880040900

Sony Xperia XZ2 Reparatie

Meld je reparatie aan

Problemen met je Sony Xperia XZ2 Deze prachtige telefoon van de XZ2 serie wil je natuurlijk altijd in topconditie kunnen gebruiken. Echter, als hij kapot is gaat dit niet en wil je hem laten repareren. Kom langs bij Fixers en wij zorgen over het algemeen al voor een reparatie binnen 30 minuten! Wij zijn specialist in alle bekende merken, maar ook in de minder populaire smartphone modellen zoals die van Xiaomi, Huawei, Sony en Nokia!

Kies je model

  Xperia XZ2 camera laten repareren?

  Met een 19 megapixel camera aan de achterkant, wil je natuurlijk niet dat je Xperia XZ2 kapot gaat. Hiervoor bieden wij een 30-minuten garantie, waarin we binnen een half uur ervoor kunnen zorgen dat jouw telefoon weer helemaal gemaakt is. We hebben alle Xperia XZ2 onderdelen op voorraad, zodat we je camera zo snel mogelijk weer kunnen maken. Daarnaast zit er een 13 megapixels selfie camera voorop je telefoon, die ook kapot zou kunnen gaan. Laat je camera van je Xperia XZ2 door ons repareren! Het merk staat dan ook wel bekend om haar uitstekende foto's en met de XZ2 werd de lat nog hoger gelegd. Hierdoor wil je wel dat jouw camera blijft werken en kies je voor een schermreparatie bij Fixers.nl!

  Schermreparatie of batterij problemen?

  Bij Fixers kunt u terecht voor de reparatie van uw Xperia XZ2 telefoon. Deze telefoon heeft een schermvullend 5,7 inch LCD scherm heeft. Dit zorgt er dan ook voor dat de kans dat er een barst in je Nokia scherm komt, groter is dan bij bijvoorbeeld een Huawei of een Samsung. Het bevat een 2160 x 1080 pixels scherm en die zijn zeer gevoelig voor vallen. Als je jouw Xperia XZ2 hebt laten vallen, dan dien je het scherm hiervan te laten repareren door een specialist. Daarnaast kan het zijn dat je 3180 mAh batterij kapot kan gaan. Geen zorgen, wij zetten er een nieuwe batterij in en zorgen ervoor dat je daar ook nog garantie op krijgt!

  Kom langs met of zonder afspraak!

  Een unieke service van Fixers is de klaar-terwijl-u-wacht service voor elke smartphone reparatie. Fixers repareert in de meeste gevallen een Sony Xperia telefoon binnen 30 minuten, denk bijvoorbeeld aan een camera, home-button of lichtsensor reparatie. U kunt plaatsnemen in onze comfortabele ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi en gratis koffie, thee of fris. Onze monteurs werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen en wij bieden dan ook 3 maanden garantie. Uw Sony Xperia laten maken? Kom langs zonder afspraak!

  Wat zeggen anderen over ons

    zeer goed

  Gebaseerd op 1222 reviews op trustpilot
  Yasmine Keijzer
  7 maart 2021
  Goed geholpen in de vernieuwde winkel…

  Goed geholpen in de vernieuwde winkel in Rotterdam, écht een verademing deze officiële Apple reparatieservice winkel

  T.H.
  6 maart 2021
  Ik ben heel goed geholpen door alle…

  Ik ben heel goed geholpen door alle medewerkers van Fixers van Woustraat. Ook nadat ik weer moest terugkomen omdat mijn batterij weer problemen had werd goed op de hoogte gehouden tijdens het gehele reperatieproces.

  Casper Scheffer
  6 maart 2021
  mijn iPhone Xr battery laten…

  mijn iPhone Xr battery laten vervangen. twee uur later weer kunnen halen. helemaal top, alle belangrijke onderdelen gecheckt op gebreken. , goeden service. bedankt,

  Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap