0880040900

Xiaomi Mi 10 Note Reparatie

Meld je reparatie aan

Ben jij in het bezit van een Xiaomi Mi 10 en is deze kapot? Dan kan dat erg vervelend zijn en je wilt dit natuurlijk laten maken. De Xiaomi is namelijk een kostbare telefoon en je wilt niet met een kapot scherm rondlopen. Je wilt een kostbare telefoon zoals de Xiaomi zo snel mogelijk Fixen. Je kunt bij Fixers kiezen voor een klaar-terwijl-u-wacht service.

Defect aan uw telefoonscherm of batterij?

Schade aan uw scherm van uw Xiaomi 10 note kan heel erg vervelend zijn. Er bestaat namelijk de kans dat bepaalde functies niet of minder goed werkbaar zijn. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het touchscreen, deze kan niet of minder goed werken door een gebarsten beeldscherm display. Bovendien zijn berichten op uw whatsapp niet meer goed leesbaar. Daarnaast is het ook erg gevaarlijk want er kunnen glasscherven in uw vingers terecht komen. Ook loopt uw Xiaomi Mi 10 telefoon een verhoogde kans dat er water in de telefoon terecht komt. Uit onze ervaring zijn de Xiaomi 10 note Gebruikers heel enthousiast over hun toestel. Het nadeel is dat het nog vij onbekend merk is en daardoor de onderdelen wat onbekender zijn! Geen zorgen want wij hebben alle onderdelen in huis!

Xiaomi 10 Note Camera kapot?

Een Xiaomi 10 Note staat bekend als een robuust apparaat. Desondanks kunnen er problemen blijven ontstaan aan bijvoorbeeld de camera en daardoor kun je geen haarscherpe foto's meer maken. Je kunt dan bijvoorbeeld geen selfies meer maken of kostbare momenten vastleggen. Dit is juist dè functie van een Xiaomi 10 note, en je wilt dat het liefst direct laten maken. En dat kan bij Fixers. De Xiaomi heeft maar liefst 5 camera's en als 1 camera niet goed werkt kan dit al vervelend zijn als het niet meer optimaal werkt. Laat daarom je telefoon direct maken door de vakkundige specialisten bij Fixers.


Kom direct met uw Xiaomi 10 note.

Het liefst met afspraak, maar mag ook zonder! Je kunt bij Fixers terecht voor elk soort schadegeval van uw telefoon. Je telefoon is binnen 30 minuten weer in handen en volledig gemaakt. Zijn er schadegevallen aan uw; Homeknop, scherm, accu? Geen probleem wij hebben elk onderdeel in huis. En het mooie van Fixers is dat u kunt wachten in onze ontvangstruimtes die zijn uitgerust met gratis WiFi en gratis koffie, thee of fris. Kom direct langs bij onze specialisten die uw telefoon weer maakt binnen 30 minuten.

Prijzen van Xiaomi Mi 10 Note Reparaties

Type ReparatiePrijs
Accu vervangen€ 69,-
Waterschade behandeling€ 59,-
Diagnose maken€ 29,95

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores