0880040900

xiaomi Mi 10 Reparatie

Meld je reparatie aan

Heb jij een Xiaomi Mi 10 en is deze kapot? Dat is vervelend! De Xiaomi is een mooie en ook kostbare telefoon en je wilt deze het liefst gerepareerd zien. Vooral als je een telefoon vakkundig maar ook snel wilt laten maken bent u bij Fixers aan het juiste adres. Je kunt namelijk bij Fixers kiezen voor een een klaar-terwijl-u-wacht service.

Problemen aan uw scherm of batterij?

Heeft u schade aan uw Xiaomi Mi 10 telefoon? Dat kan erg vervelend zijn. Xiaomi heeft in Nederland nog niet zo'n populair merk en daarom gebeurt het vaak dat andere telefoon repararteurs de onderdelen (nog) niet in huis hebben. Bij Fixers hebben we natuurlijk al wel alle onderdelen in huis, we willen namelijk iedereen helpen. Uit ervaring weten we dat de Xiaomi telefoon gebruikers razend enthousiast zijn over de telefoon en het eigenlijk hetmerk Xiaomi hetzelfde zien als een volwaardig iphone of samsung merk. Het gebeurt regelmatig dat gebruikers een nieuw scherm nodig hebben omdat deze niet meer bruikbaar is. Vaak zijn er dan barsten of scheuren in het scherm te zien. Heb je waterschade? dan kan het zo zijn dat gegevens of je accu niet meer goed werkt. Waterschade kan echt heel schadelijk zijn voor je telefoon. Kom dan zo snel mogelijk langs!

Xiaomi Mi 10 Camera reparatie

Ondanks dat de Xiaomi telefoons vij robuust zijn, kunnen er af en toe cameraproblemen blijven ontstaan. Het merk staat met name bekend om haar strakke en mooie foto's en met deze Xiaomi Mi 10 wordt deze lat nog een stukje hoger gelegd. Het is heel vervelend als je geen selfies meer kunt maken en als je geen waardevolle momenten meer kunt vastleggen. In zo'n geval raden we altijd aan je telefoon te maken door Fixers.

Kom direct langs of maak een afspraak!

Fixers repareert in 9 van de 10 gevallen uw Xiaomi Mi 10 telefoon direct, en is binnen 30 minuten weer in uw handen. Volledig gemaakt. Wij bieden dan ook een unieke service aan, namelijk de klaar terwijl uw wacht service voor uw telefoon reparatie. Het gebeurt regelmatig dat een homeknop kapot gaat of bijvoorbeeld een lichtsensor niet meer naar behoren werkt. Wil je plaatsnemen in 1 van onze ontvangstruimtes die voorzien is van Gratis Wifi en gratis koffie, thee of fris? Kom dan langs. Onze specialisten maken uw Xiaomi telefoon direct binnen 10 minuten.

Prijzen van Xiaomi Mi 10 Reparaties

Type ReparatiePrijs
Accu vervangen€ 69,-
Waterschade behandeling€ 59,-
Diagnose maken€ 29,95

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores