0880040900

Xiaomi Note 7 smartphone reparatie

Meld je reparatie aan

Xiaomi Redmi Note 7 Smartphone Reparatie

Het is helaas mogelijk dat je scherm van je Xiaomi Redmi Note 7 kapot gaat. Het scherm van de Xiaomi 7 is namelijk uitgerust met 6,3 inch-lcd-scherm en je wilt de resolutie van 2340 bij 1080 pixels wel goed blijven zien. Daarnaast is de 4000 mAh-accu goed geschikt voor het snelladen maar na een tijdje is er een mogelijkheid dat de accu minder goed gaat functioneren. Vooral pijnlijk als je geen scherpe foto's meer kunt maken doordat je 48 megapixel en 5 megapixel-camera aan de achterkant kapot is of voorop je 13 megapixel-camera kapot is geraakt. Je wilt dit dan natuurlijk zo snel mogelijk repareren. 

Kies je model

Heb je een vraag over de reparatie van je Xiaomi smartphone? Bel dan met onze klantenservice.

De Xiaomi telefoons zijn op dit moment bijzonder populair onder de Nederlandse bevolking. Xiaomi is een Chinese smartphonefabrikant, opgericht in 2010. Het merk produceert toestellen van zeer hoge kwaliteit maar voor een bijzonder lage prijs. De eerste Xiaomi-telefoon rolde van de band in 2011. Hoewel het merk dus nog maar piepjong is, is de fabrikant in korte tijd al een van de grootste spelers ter wereld geworden wat betreft smartphone-productie. Naast dat het in Azië een bijzonder populair merk is geworden, lijkt Europa ook eraan te moeten geloven dat dit merk de strijd aan gaat met onder andere iPhone en Samsung.

Verschillende reparaties

Er zijn verschillende reparaties mogelijk aan de Xiaomi telefoons, maar de meest voorkomende hebben we voor jou op een rijtje gezet:

 • Xiaomi scherm reparatie
 • Xiaomi accu reparatie of vervangen
 • Xiaomi camera reparatie
 • Xiaomi voorkant reparatie
 • Xiaomi achterkant reparatie
 • Xiaomi interne reparatie of onderdelen vervangen

Verschillende Xiaomi modellen

Of het nou gaat om een scherm reparatie of over een accu die vervangen moet worden, dit doen wij voor elk model van Xiaomi. Dit zijn momenteel de meest belangrijke modellen:

 • Xiaomi Mi 9
 • Xiaomi Mi A2
 • Xiaomi Pocophone F1
 • Xiaomi Black Shark
 • Ziaomi Mi Mix 3
 • Xiaomi Redmi Note 7
 • Xiaomi Mi 8

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1375 reviews op trustpilot
John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Jae Sadler
22 oktober 2021
A1 Service

First off the guy that dealt with me in Rotterdam location was very welcoming & made sure I felt at home. He was very efficient & made sure I was aware of everything he was doing. He also notified me of another problem that my phone has that I was not really aware of & for that im thankful.Definitely will be back for any electronic fixes. Ps Hope the concoction i told you works! Xoxo Jae Sadler

Josephine
14 oktober 2021
Fantastische service!

Fantastische service! Heel vriendelijk, transparant en bovenal super snel!!! Absoluut een aanrader!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap