0880040900

Xiaomi 10 lite

Meld je reparatie aan

Xiaomi Mi 10 telefoon reparatie

Natuurlijk is het dan waard je toestel te laten maken zodat je weer kan genieten van een werkende telefoon met 1 jaar lang garantie!

Daarnaast heeft de Mi Note 10 een speciale 12 megapixel camera voor portretfoto`s. Je bekijkt films en series in prima kwaliteit op het 6,47 inch full hd scherm. Het grote scherm haalt de benodigde energie uit de 5.260 mAh batterij. Is de batterij leeg? Dan laad je hem razendsnel op met de meegeleverde Power Delivery lader.


Helaas zit een ongeluk in een klein hoekje en kan het gebeuren dat een telefoon kapot valt. Voor een kostbare smartphone als deze Mi 10 Lite wil je dit zo snel mogelijk laten repareren.Meld hier je reparatie aan

Pick-up & return service door heel Nederland voor alle reparaties binnen- en buiten garantie

Xiaomi Mi 10 Lite scherm reparatie


De Snapdragon 730 octa core processor is sterk genoeg als je veel scrollt door social media en graag filmpjes kijkt. Bij zware games zal dit toestel wel haperen. De meegeleverde back cover biedt beperkte bescherming. Schaf een ander hoesje aan om je smartphone te beschermen tegen valschade. Als deze telefoon is gebarst kun je niet meer optimaal genieten tijdens het kijken van foto’s en video’s. Door een gebarsten display kan het gebeuren dat je niet meer prettig kunt scrollen of navigeren. In dat geval is het een investering waard om je scherm te laten maken!

Xiaomi Mi 10 Lite batterij vervangen

De XiaoMi 10 Lite accu is snel opgeladen en gaat normaliter lang mee. Toch zien we helaas dat na verloop van tijd dat de batterij raakt versleten. De batterij laad dan minder snel op en gaat de batterij sneller leeg.

Bij Fixers ben je op het juiste adres om je telefoon te laten repareren. Wij zorgen voor de juiste en orginele onderdelen en hebben meestal in een half uur al de telefoon gemaakt!

Fixers repareert ook

google
huawei
lg
nokia
oneplus
samsung