0880040900

Xiaomi black shark 2 telefoon reparatie

Meld je reparatie aan

Xiaomi Black Shark 2

Heb je schade de aan je Xiaomi Black Shark 2 telefoon? Geen probleem, we hebben bijna alle onderdelen voor jouw Xiaomi Black Shark 2 standaard op voorraad. Daarnaast bieden we je gratis 1 jaar garantie op al onze telefoon reparaties. Heb je een vraag over de reparatie van je Xiaomi Black toestel? Bel dan met de klantenservice.

De telefoon Black Shark 2 Pro heeft een 6,39"-oledscherm met een schermresolutie van 2340x1080 pixels en een touch rate van 240Hz, wat volgens de fabrikant resulteert in een zeer lage touch latency van 34,7ms. Soms kan dit door een val kapot gaan.

Uiteraard is het dan waard je toestel te laten maken zodat je weer kan genieten van een mooie telefoon met 1 jaar garantie! Er zijn accessoires te koop zoals een kleine gamepad die aan de zijkant van de telefoon gemaakt kan worden. Ook deze accessoires is soms breekbaar en kan door een (harde) val kapot gaan of defect raken.

Xiaomi Black Shark 2 scherm reparatie

Toch zit een ongeluk in een klein hoekje en gebeurt regelmatig dat een telefoon valt en is gebarsten. Voor een mooie smartphone als deze Xiaomi Black Shark 2 wil je dit zo snel mogelijk laten repareren. De Black Shark 2 Pro-gamesmartphone is uitgebracht in Europa. Volgens gamers is dit een snelle telefoon, maar het gebeurt regelmatig dat het niet meer goed werkt door bijvoorbeeld een harde botsting tegen een scherpe rand of een harde val op de grond.

Als deze telefoon is gebarst kun jij niet meer optimaal genieten tijdens het kijken van videos en fotos. Door schade aan je scherm kan het gebeuren dat je niet meer optimaal kunt scrollen of navigeren. In zo’n geval is het een investering waard om je display te laten maken!

Xiaomi Black Shark 2 batterij vervangen

De XiaomiBlack Shark 2accu is snel opgeladen en gaat meestal lang mee. dat na langdurig gebruik dat de batterij raakt versleten. De batterij laad dan minder snel op en ook gaat de batterij sneller leeg.

Bij Fixers ben je op het juiste adres om je telefoon te laten repareren. Wij zorgen voor de beste orginele onderdelen en hebben meestal in 30 minuten al de telefoon gefixed!

Kies je model

  Wat zeggen anderen over ons

    zeer goed

  Gebaseerd op 1369 reviews op trustpilot
  Ad Ossenblok
  21 september 2021
  Een prima service bij de het vervangen…

  Een prima service bij de het vervangen van de batterij van mijn iphone 7 jongens/meisjes bedankt voor de prima service en als ik stukken heb kom ik zeker bij jullie terug

  Michel Dashorst
  17 september 2021
  Fixer Nieuw Vennep

  Afgelopen maandag 13-9 mijn iphone gebracht. Deze was door mij niet meer te activeren. Meteen geholpen en na 20 minuten weer kunnen opstarten. Lieten me niet gaan voor alles weer werkte. Super service, complimenten!

  ape
  9 september 2021
  Fixers Amstelveen

  Afgelopen week een desktop van Lenovo afgegeven voor reparatie bij fixers in Amstelveen, waar wij tot volle tevredenheid zijn geholpen. pc is daarna doorgestuurd naar Nieuw-Vennep en daar constateerde men dat de aan/uit-knop defect was. de oorspronkelijke aan-uit/knop was echter niet meer verkrijgbaar. na telefonisch overleg tot het besluit gekomen om een andere aan-uit/knop te installeren. naar volle tevredenheid werkt de desktop nu weer. ik kan iedereen fixers aanbevelen. zij zijn altijd bereid om je te helpen en mee te denken voor een passende oplossing.

  Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap