0880040900

Xiaomi Mi CC9e

Heb je schade de aan je [Xiaomi Mi CC9e] telefoon? Geen stress, we hebben bijna alle onderdelen voor jouw Xiaomi Mi CC9e standaard op voorraad. Daarnaast bieden we je 3 maanden garantie op al onze smartphone reparaties. Heb jij een vraag over de reparatie van je Xiaomi Mi toestel? Aarzel dan niet om te bellen met onze klantenservice.

De Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB Zwart beschikt over maar liefst 5 camera`s achterop het toestel. Naast een 108 megapixel standaard camera heeft het toestel ook een 20 megapixel groothoeklens

Natuurlijk is het dan waard je toestel te laten repareren zodat jij weer kan genieten van een nieuwe telefoon met 1 jaar lang garantie!

Daarnaast heeft de Mi Note 10 Lite een speciale 12 megapixel camera voor portretfoto`s. Je bekijkt films en series in prima kwaliteit op het 6,47 inch full hd scherm. Het grote scherm haalt de benodigde energie uit de 5.260 mAh batterij. Is de batterij leeg? Dan laad je hem razendsnel op met de meegeleverde Power Delivery lader.

Helaas zit een ongeluk in een klein hoekje en gebeurt regelmatig dat een telefoon valt en is gebarsten. Voor een mooie smartphone als de Mi CC9e wil je dit zo snel mogelijk laten repareren.

Meld hier je reparatie aan

Pick-up & return service door heel Nederland voor alle reparaties binnen- en buiten garantie

Xiaomi Mi CC9e batterij vervangen

De Xiaomi 10 Note Lite accu is snel opgeladen en gaat normaal gesproken lang mee. Toch zien wij dat na een jaar dat de batterij raakt versleten. De batterij laad dan minder snel op en de batterij is snel leeg.

Bij Fixers ben je op het juiste adres om je telefoon te laten repareren. Wij zorgen voor de juiste onderdelen en hebben meestal binnen een half uur al de telefoon gemaakt!

Xiaomi Mi CC9e scherm reparatie

De Snapdragon 730 octa core processor is sterk genoeg als je veel scrollt door social media en graag filmpjes kijkt. Bij zware games zal dit toestel wel haperen. De meegeleverde back cover biedt beperkte bescherming. Schaf een ander hoesje aan om je smartphone te beschermen tegen valschade.

Als deze telefoon gebarsten of is gespat kun je niet meer goed genieten tijdens het kijken van foto’s en video’s. Ook kan er door schade aan je scherm kan het gebeuren dat je niet meer goed kunt scrollen of navigeren. In zo’n geval is het de moeite waard om je scherm te laten maken!

Fixers repareert ook

google
huawei
lg
nokia
oneplus
samsung