0880040900

Xiaomi Mi 10 | Fixers

Meld je reparatie aan

Xiaomi Mi 10


Heb je schade de aan je Xiaomi Mi 10 telefoon? Geen zorgen, we hebben bijna elk onderdeel voor jouw Xiaomi Mi altijd op voorraad. Daarnaast krijg je je 1 jaar garantie op al onze telefoon reparaties. Heb je een vraag over de reparatie van je Xiaomi Mi smartphone? Bel dan met onze klantenservice. De Xiaomi Mi Note 10 128GB Zwart beschikt over maar liefst 5 camera`s achterop het toestel. Naast een 108 megapixel standaard camera heeft het toestel ook een 20 megapixel groothoeklens

Uiteraard is het dan waard je toestel te laten maken zodat jij weer kan genieten van een nieuwe telefoon met twaalf maanden garantie!

Daarnaast heeft de Mi Note 10 een speciale 12 megapixel camera voor portretfoto`s. Je bekijkt films en series in prima kwaliteit op het 6,47 inch full hd scherm. Het grote scherm haalt de benodigde energie uit de 5.260 mAh batterij. Is de batterij leeg? Dan laad je hem razendsnel op met de meegeleverde Power Delivery lader.

Toch zit een ongeluk in een klein hoekje en kan het gebeuren dat een telefoon valt en kapot gaat. Voor een dure smartphone als deze Xiaomi Mi 10 wil je dit zo snel mogelijk laten maken.

Meld hier je reparatie aan

Pick-up & return service door heel Nederland voor alle reparaties binnen- en buiten garantie

Xiaomi Mi 10 scherm reparatie

De Snapdragon 730 octa core processor is sterk genoeg als je veel scrollt door social media en graag filmpjes kijkt. Bij zware games zal dit toestel wel haperen. De meegeleverde back cover biedt beperkte bescherming. Schaf een ander hoesje aan om je smartphone te beschermen tegen valschade.

Als deze telefoon gebarsten of is gespat kun jij niet meer optimaal genieten tijdens het kijken van videos en fotos. Ook kan er door schade aan je scherm kan het gebeuren dat je niet meer goed kunt scrollen of navigeren. In zo’n geval is het een investering waard om je scherm te laten maken!

Xiaomi Mi 10 batterij vervangen

De XiaoMi 10 batterij is snel opgeladen en gaat meestal lang mee. Toch zien wij dat na een jaar dat de batterij raakt versleten. De batterij laad dan minder snel op en de batterij is snel leeg.

Bij Fixers ben je op het juiste adres om je telefoon te laten repareren. We zorgen voor de beste onderdelen en hebben meestal in 30 minuten al de telefoon klaar!

Fixers repareert ook

google
huawei
lg
nokia
oneplus
samsung