0880040900

Xiaomi Mi 9 Reparatie

Meld je reparatie aan

Is uw Xiaomi Mi 9 kapot? Fixers is dé specialist voor uw Xiaomi Mi 9 reparatie. Voor een snelle en vakkundige reparatie bent u bij Fixers aan het juiste adres. Bij Fixers kunt u als het gaat om een Xiaomi Mi 9 reparatie kiezen voor de klaar-terwijl-u-wacht service of de ophaal service.

Schermreparatie of batterij problemen?

Bij Fixers kunt u terecht voor de reparatie van uw Xiaomi Mi 9 telefoon. Ondanks dat Xiaomi nog niet zo'n populair merk is in Nederland, hebben we bij Fixers.nl de onderdelen in huis en kunnen we jou meestal al binnen 1-3 werkdagen helpen met bijvoorbeeld een nieuw scherm of een nieuwe batterij. Heb je bijvoorbeeld waterschade, een gebarsten scherm of werkt je accu niet meer goed? Geen probleem! Bij Fixers regelen we het! Voor al je Xiaomi Mi 9 telefoon reparaties ben je bij Fixers op het juiste adres!

Camera reparatie Xiaomi Mi 9

Xiaomi telefoons kunnen zo nu en dan cameraproblemen hebben. Het merk staat dan ook wel bekend om haar uitstekende foto's en met de P30 werd de lat nog hoger gelegd. Hierdoor wil je wel dat jouw camera blijft werken en kies je voor een Xiaomi Mi 9 schermreparatie bij Fixers.nl!

Kom langs met of zonder afspraak!

Een unieke service van Fixers is de klaar-terwijl-u-wacht service voor elke smartphone reparatie. Fixers repareert in de meeste gevallen een Xiaomi telefoon binnen 1-3 werkdagen, denk bijvoorbeeld aan een Xiaomi Mi 9 camera, Xiaomi Mi 9 home button of Xiaomi Mi 9 lichtsensor reparatie. U kunt plaatsnemen in onze comfortabele ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi en gratis koffie, thee of fris. Onze monteurs werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen en wij bieden dan ook 3 maanden garantie. Uw Xiaomi laten maken? Kom langs zonder afspraak!

Prijzen van Xiaomi Mi 9 Reparaties

Type Reparatie Prijs
Accu vervangen € 69,-
Waterschade behandeling € 59,-
Diagnose maken € 29,95Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap