0880040900

Xiaomi Mi A3 reparatie

Meld je reparatie aan

Is uw Xiaomi Mi A3 toe aan een reparatie? Geen probleem! Bij Fixers ben je dan op het juiste adres. Fixers is dé specialist voor uw Xiaomi Mi A3 reparatie. Bij Fixers kunt u als het gaat om een Xiaomi Mi A3 reparatie kiezen voor de klaar-terwijl-u-wacht service of de opstuurservice.

Schermreparatie of batterij problemen?

Een schermprobleem is bij de Xiaomi Mi A3 natuurlijk nooit fijn. Wij hebben schermen op voorraad van nagenoeg alle populaire telefoons en daarom kunnen we je in de meeste gevallen binnen 1-3 werkdagen al helpen! Als je problemen hebt met je batterij, dan moet je ook bij ons langskomen. De batterij van de Xiaomi Mi A3 is namelijk één van de sterkste punten van de telefoon. De forse 4030mAh-accu zorgt voor een lange batterijduur, en daar wil je natuurlijk altijd van blijven genieten. Bij een kapotte accu kom je bij ons langs en zorgen we voor een officiële nieuwe batterij. Geen probleem! Bij Fixers regelen we het! Voor al je Xiaomi Mi A3 telefoon reparaties ben je bij Fixers op het juiste adres!

Camera reparatie Xiaomi Mi A3

Xiaomi telefoons kunnen zo nu en dan cameraproblemen hebben. Het merk staat wel bekend om haar uitstekende foto's en met de Mi A3 werd de lat nog hoger gelegd. Voorop zit namelijk een 32-megapixelcamera waarmee je haarscherpe selfies kunt schieten. Maak je liever foto's van landschappen, grote gebouwen of van je huisdier? Dan gebruik je natuurlijk de drie camera's op de achterkant. Je wilt dus niet dat je camera kapot is zodat je hem niet meer kunt gebruiken. Bij Fixers ben je op het juiste adres voor de Xiaomi Mi A3 reparatie van jouw telefoon.

Kom langs met of zonder afspraak!

Een unieke service van Fixers is de klaar-terwijl-u-wacht service voor elke smartphone reparatie. Fixers repareert in de meeste gevallen een Xiaomi telefoon binnen 1-3 werkdagen, denk bijvoorbeeld aan een camera, home-button of lichtsensor reparatie. U kunt plaatsnemen in onze comfortabele ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi en gratis koffie, thee of fris. Onze monteurs werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen en wij bieden dan ook 3 maanden garantie. Uw Xiaomi laten maken? Kom langs zonder afspraak!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores