0880040900

Xiaomi Mi Note 10 Lite

Meld je reparatie aan

Xiaomi Mi Note 10 Lite‎


Heb je schade de aan je [MERK] telefoon? Geen stress, we hebben bijna alle onderdelen voor je Xiaomi Mi 10 lite op voorraad. Daarnaast krijg je je 3 maanden garantie op al onze smartphone reparaties. Heb je een vraag over de reparatie van je Xiaomi mobiel? Aarzel dan niet om te bellen met onze klantenservice.

De Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB Zwart beschikt over maar liefst 5 camera`s achterop het toestel. Naast een 108 megapixel standaard camera heeft het toestel ook een 20 megapixel groothoeklens

Natuurlijk is het dan een investering waard je toestel te laten maken zodat jij weer kunt gaan genieten van een werkende telefoon met 3 maanden garantie!

Daarnaast heeft de Mi Note 10 Lite een speciale 12 megapixel camera voor portretfoto`s. Je bekijkt films en series in prima kwaliteit op het 6,47 inch full hd scherm. Het grote scherm haalt de benodigde energie uit de 5.260 mAh batterij. Is de batterij leeg? Dan laad je hem razendsnel op met de meegeleverde Power Delivery lader.

Helaas zit een ongeluk in een klein hoekje en kan het gebeuren dat een telefoon valt en kapot gaat. Voor een mooie smartphone als deze Mi 10 Lite wil je dit zo snel mogelijk laten repareren.

Meld hier je reparatie aan

Pick-up & return service door heel Nederland voor alle reparaties binnen- en buiten garantie

Xiaomi Mi 10 Lite scherm reparatie

De Snapdragon 730 octa core processor is sterk genoeg als je veel scrollt door social media en graag filmpjes kijkt. Bij zware games zal dit toestel wel haperen. De meegeleverde back cover biedt beperkte bescherming. Schaf een ander hoesje aan om je smartphone te beschermen tegen valschade.

Als je telefoon is gebarsten kun je niet meer goed genieten tijdens het kijken van van fotos. Door een barst in je display kan het gebeuren dat je niet meer goed kunt scrollen of navigeren. In dit geval is het een investering waard om je display te laten maken!

Xiaomi Mi 10 Lite batterij vervangen

De Xiaomi 10 Note Lite accu is snel opgeladen en gaat normaliter lang mee. Toch zien we helaas dat na een tijdje dat de batterij raakt versleten. De batterij laad dan minder snel op en ook gaat de batterij sneller leeg.

Fixers repareert ook

google
huawei
lg
nokia
oneplus
samsung