0880040900

Xiaomi Pocophone F1 Reparatie

Meld je reparatie aan

Is uw Xiaomi Pocophone F1 kapot? Fixers is dé specialist voor uw Xiaomi Pocophone F1 reparatie. Voor een snelle en vakkundige reparatie bent u bij Fixers aan het juiste adres. Bij Fixers kunt u als het gaat om een Xiaomi Pocophone F1 reparatie kiezen voor de klaar-terwijl-u-wacht service of de 24-uurs service.

Prijzen van Xiaomi Pocophone F1 Reparaties

Type Reparatie Prijs
Accu vervangen € 69,-
Waterschade behandeling € 59,-
Diagnose maken € 29,-


Schermreparatie of batterij problemen?

Bij Fixers kunt u terecht voor de reparatie van uw Xiaomi Pocophone F1 telefoon. Ondanks dat Xiaomi nog niet zo'n populair merk is in Nederland, hebben we bij Fixers.nl de onderdelen in huis en kunnen we jou meestal al binnen 30 minuten helpen met bijvoorbeeld een nieuw scherm of een nieuwe batterij. Heb je bijvoorbeeld waterschade, een gebarsten scherm of werkt je accu niet meer goed? Geen probleem! Bij Fixers regelen we het! Voor al je Xiaomi Pocophone F1 telefoon reparaties ben je bij Fixers op het juiste adres!

Camera reparatie Xiaomi Pocophone F1

Xiaomi telefoons kunnen zo nu en dan cameraproblemen hebben. Het merk staat wel bekend om haar uitstekende foto's en met de F1 werd de lat nog hoger gelegd. Zo heeft dit type een dubbele camera met 12 MP aan de achterzijde en een camera van maar liefst 20 MP aan de voorzijde. Verder heeft dit toestel een IPS LCD scherm van 6,2 inch met een resolutie van 2240x1080. Met deze specs wil je dat jouw toestel blijft werken en kies je voor een Xiaomi Pocophone F1 schermreparatie bij Fixers.nl!

Kom langs met of zonder afspraak!

Een unieke service van Fixers is de klaar-terwijl-u-wacht service voor elke smartphone reparatie. Fixers repareert in de meeste gevallen een Xiaomi telefoon binnen 30 minuten, denk bijvoorbeeld aan een camera, home-button of lichtsensor reparatie. U kunt plaatsnemen in onze comfortabele ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi en gratis koffie, thee of fris. Onze monteurs werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen en wij bieden dan ook 3 maanden garantie. Uw Xiaomi laten maken? Kom langs zonder afspraak!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores