0880040900

iPhone 6s laadconnecter incl. microfoon en hoofdtelefoon aansluiting

dock-connector
€ 69,-

Wat een schrik, bij het pakken van uw OV-jaarkaart valt uw iPhone 6s uit uw zak. De conducteur herkent uw gevoel maar al te goed en ziet gelukkig een opgelucht gezicht wanneer u constateert dat het scherm van de iPhone 6s nog heel is. Daar komt u goed weg. De hele treinreis luistert u relaxed naar muziek, eenmaal thuis hangt u snel uw mobiel aan de oplader. Wat is dat nou, hij laadt niet op, vreemd. Oh nee, de val van uw iPhone 6s op de treinvloer heeft wel degelijk schade veroorzaakt. Geen paniek! Smartrepair lost dit snel voor u op met een iPhone reparatie. Met een snelle iPhone 6s reparatie, de hoogste kwaliteit onderdelen en 3 maanden garantie weet u dat u bij Smartrepair aan het juiste adres bent.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 3 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 6s

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 6s op

iPhone 6s problemen die niet direct zichtbaar zijn

We zijn zo gewend dat onze telefoon 24/7 beschikbaar is voor muziek, foto’s maken, bellen, app-en, gamen en nog veel meer, dat het een rampscenario is wanneer de telefoon niet goed functioneert. Problemen veroorzaakt door een val van de iPhone 6s zijn niet altijd direct zichtbaar maar manifesteren zich altijd binnen enkele uren na de val, wanneer u een andere telefoon functionaliteit wilt gebruiken. Voor dit soort situaties heeft Smartrepair de iPhone 6s laad connector reparatie. Bij deze reparatie worden ook de microfoon en hoofdtelefoon aansluiting vervangen. U bent in één keer van al uw problemen af!

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

iPhone 6s 3-in-1 reparatiekosten

De kosten van een iPhone 6s laadconnector reparatie zijn € 69,- incl. BTW en montagekosten. Alle drie de functies worden vervangen. Wanneer u een kapotte iPhone 6s camera heeft, een kapotte iPhone 6s oorluidspreker heeft of een defecte iPhone 6s volumeknop, dan vertellen we u vooraf wat de totale reparatiekosten zullen zijn. Zodat uw iPhone 6s na reparatie weer top functioneert! Weet u niet wat u iPhone 6s precies mankeert, dan bieden we u een kosteloos onderzoek aan (m.u.v. waterschade) door één van de Smartrepair monteurs.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores