0880040900

Toetsenbord werkt niet meer?

Meld je reparatie aan

Werkt uw toetsenbord niet meer?

Is er water over het toetsenbord van uw laptop gevallen of missen er toetsen van uw toetsenbord? Dan kan het noodzakelijk zijn het toetsenbord te vervangen. Gelukkig is dit een redelijk kleine reparatie waarvoor u niet diep in de buidel hoeft te tasten. Wij hebben vrijwel alle type toetsenborden op voorraad. Of het nu gaat om een HP, Acer, Toshiba of ander merk laptop. Wij kunnen het toetsenbord van uw laptop binnen 24 uur vervangen voor een vast en scherp tarief!

  • U kunt enkele toetsen niet meer indrukken
  • U mist verschillende toetsen
  • Uw Laptop typt niet meer
  • Uw Laptop blijft toetsen indrukken zonder dat er getypt word
  • Uw toetsenbord reageert niet snel

Hoe werkt het?

U kunt uw laptop langs brengen bij ons servicepunt in Nieuw-Vennep of u kunt er voor kiezen uw laptop verzekerd te verzenden! Direct na inname van uw laptop wordt er begonnen met het maken van een diagnose en een prijsopgave. U word vaak dezelfde werkdag nog op de hoogte gebracht van de reparatiekosten. Pas na uw akkoord zal er worden begonnen met de reparatie van uw laptop.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1208 reviews op trustpilot
Dennis
28 februari 2021
Zeer goede service!

Zeer goede service!

Roos Spier
27 februari 2021
Top service

Top service en hee snel, mobiel ziet er uit als nieuw

Remco Verburgh
27 februari 2021
Opgehaald en afgeleverd. Netjes gedaan

De reparatie aan de MacBook is netjes volgens de vooraf opgestelde prijs gerepareerd. De MacBook is door een koeriersdienst opgehaald en na reparatie door PostNL weer thuis afgeleverd. 👍

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap