0880040900

Toetsenbord werkt niet meer?

Meld je reparatie aan

Werkt uw toetsenbord niet meer?

Is er water over het toetsenbord van uw laptop gevallen of missen er toetsen van uw toetsenbord? Dan kan het noodzakelijk zijn het toetsenbord te vervangen. Gelukkig is dit een redelijk kleine reparatie waarvoor u niet diep in de buidel hoeft te tasten. Wij hebben vrijwel alle type toetsenborden op voorraad. Of het nu gaat om een HP, Acer, Toshiba of ander merk laptop. Wij kunnen het toetsenbord van uw laptop binnen 24 uur vervangen voor een vast en scherp tarief!

  • U kunt enkele toetsen niet meer indrukken
  • U mist verschillende toetsen
  • Uw Laptop typt niet meer
  • Uw Laptop blijft toetsen indrukken zonder dat er getypt word
  • Uw toetsenbord reageert niet snel

Hoe werkt het?

U kunt uw laptop langs brengen bij ons servicepunt in Nieuw-Vennep of u kunt er voor kiezen uw laptop verzekerd te verzenden! Direct na inname van uw laptop wordt er begonnen met het maken van een diagnose en een prijsopgave. U word vaak dezelfde werkdag nog op de hoogte gebracht van de reparatiekosten. Pas na uw akkoord zal er worden begonnen met de reparatie van uw laptop.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1036 reviews op trustpilot
Gerrit Koen
2 december 2020
Zeer goed geholpen

Vandaag ben ik zeer goed geholpen op IJburglaan in Amsterdam. Mijn Iphone wilde niet meer opstarten. Het probleem had men zeer snel verholpen. Twee uiterst vriendelijke mannen. Ik beveel Fixers op de Ijburglaan zeker aan. Gerrit Koen

Sabine Banse
18 november 2020
Geweldige inlevingsvermogen

Geweldige inlevingsvermogen. Goeie service en snelle afhandeling.

Karel Scheffer
17 november 2020
Filiaal Rosmalen weer bezocht na…

Filiaal Rosmalen weer bezocht na eerdere geweldig positieve ervaring en uitstekende service, uitleg en vriendelijkheid, om de installatie van de nieuwe IPhone 6 te laten installeren en het overzetten van alle apps. Dat was mij nooit gelukt. Met hartelijke dank Karel Scheffer Veghel

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap