0880040900

Toshiba reparatie

Meld je reparatie aan

Meld hier je reparatie aan

Heeft u problemen met uw Toshiba computer? Dan bent u bij ons aan het goede adres! U kunt 6 dagen per week terecht bij onze monteurs die u direct verder helpen! Dankzei onze grote voorraad aan onderdelen kunt u rekenen op onze 24 uurs service. Hierdoor kunt u snel weer aan het werk zonder problemen. Zodra u langs komt nemen wij uw toshiba reparatie in en gaan wij zo snel mogelijk aan de slag. Heeft u geen tijd om langs te komen? Dan kunt u elk moment van de dag de reparatie online aanmelden en ontvangt u een PostNL verzendetiket waarmee u uw toshiba reparatie gratis en verzekerd op kunt sturen.

Toshiba reparatie Nederland

Onze monteurs zijn één voor één opgeleid om uw computer snel weer op weg te helpen! Wanneer u langskomt wordt u direct geholpen door een van onze medewerkers die de computer direct aanmelden en wij gaan wij meteen aan de slag met de diagnose. Dankzei onze grote voorraad van computer onderdelen kunnen wij de meeste toshiba reparatie’s al binnen 24 uur uitvoeren. U word dezelfde dag nog op de hoogte gesteld met de status van uw reparatie. Gaat u akkoord? Gaan wij als een speer aan de slag met de reparatie van uw computer. U heeft voorderest op de door ons uitgevoerde reparatie 3 maanden garantie om u zekerheid te bieden. Heeft u verder nog vragen wat betreft toshiba reparatie?

Wij helpen u ook uiteraard graag verder met de reparatie van uw computer. Om de service zo snel mogelijk uit te voeren hebben wij bijna alle onderdelen op voorraad. U hoeft zich geen zorgen te maken over de reparatie, hiervoor heeft Fixers gecertificeerde technici in dienst die uw toshiba reparatie zo snel mogelijk repararen. Dit gebeurt echter erg vakkundig en zorgvuldig. Wilt u liever een monteur spreken voordat u langskomt is dat natuurlijk altijd mogelijk.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap