0880040900

Is uw laptop langzaam? En kunt u ook geen bestanden meer opslaan omdat de opslagruimte van uw laptop vol is? Het verwijderen van bestanden verhelpt dan maar een gedeelte van het probleem en dan bent u belangrijke foto’s, filmpjes en bestanden ook nog eens kwijt. De oplossing: een SDD upgrade. Loop binnen bij een Fixers Servicepunt en binnen 60 minuten loopt u weer naar buiten met een laptop die naar behoren werkt. Kunt u niet naar een servicepunt komen? Kies dan voor onze 24-uursservice.

Meld hier je reparatie aan

Geholpen in de tijd dat u een kopje koffie drinkt

U wilt snel en goed op weg geholpen worden, dus daar zorgen wij bij Fixers ook gewoon voor. In de meeste gevallen kunnen wij binnen 60 minuten een SSD schijf in uw laptop plaatsen wanneer u bij een van onze servicepunten langskomt. Geniet tijdens het wachten van een lekker vers kopje koffie of thee en kijk mee met de reparatie.

Of kies voor onze 24-uursservice

Is er geen Fixers Servicepunt bij u in de buurt? Of heeft u geen tijd om langs te komen? Maak dan een ophaalafspraak via de website. PostNL komt dan op de afgesproken datum langs om uw laptop bij u thuis of op uw werk op te halen. U kunt er ook voor kiezen om uw laptop op te sturen naar ons. Welke optie u ook kiest, uw laptop wordt altijd binnen 24 uur na ontvangst weer gerepareerd naar u retour gestuurd.

Waarom een SSD upgrade?

Vroeger was er alleen de bekende harde schijf die gebruikt werd als opslagruimte voor uw laptop. De technische vooruitgang heeft niet stilgestaan en inmiddels kunt u de opslagruimte helemaal naar wens aanpassen. Een van de opties is het plaatsen van een SSD. Maar welke voordelen biedt die nu eigenlijk?

De traditionele harde schijf maakt gebruik van een magnetische schijf die ronddraait, terwijl een SSD uit een geheugenchip bestaat. De chip beweegt niet, waardoor een SDD vele malen sneller is dan een harde schijf en dat merkt u! Het opstarten van uw laptop gaat bijvoorbeeld 2 keer sneller dan met een harde schijf. In een SSD wordt het beste van 2 werelden samengebracht: opslagruimte en snelheid.

De kosten voor het plaatsen van een SSD

Het tarief voor het plaatsen van een SSD is afhankelijk van voor hoeveel opslagruimte u kiest. Hoe meer opslagruimte u kiest, hoe hoger de prijs vaak ligt. Het tarief voor een SSD upgrade is daarom op aanvraag. Fixers hanteert heldere tarieven. De prijs is bijvoorbeeld altijd inclusief btw- en montagekosten. Achteraf hoeft u dus niet nog voor extra kosten te betalen.

Schakel Fixers in

U bent er dankzij de kennis en ervaring van Fixers van verzekerd dat uw laptop in goede handen is. Fixers staat voor het leveren van kwaliteit en dé beste oplossing. Daar zijn wij zelfs zo zeker van dat u altijd 3 maanden garantie krijgt op de reparatie en het onderdeel.

Natuurlijk bent u voor andere reparatie ook bij Fixers aan het juiste adres. Kom dus gerust eens binnenlopen bij één van onze servicepunten met uw kapotte smartphone, tablet, laptop of iMac! Heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact ons op door een e-mail te sturen naar of bel naar een van onze . Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1101 reviews op trustpilot
Leo Kerkhoff
20 januari 2021
Uitstekende service

Uitstekende service! Mijn MacBook Pro kreeg een nieuw toetsenbord - service van Apple - en dat was snel gebeurd. Afspraak maken, snel langsbrengen (zelfde middag nog!) en 7 dagen later gemaakt. Vriendelijke Joey, geduldig en deskundig. Dank voor deze goede ervaring!

Milou Teeuwen
20 januari 2021
Fijn bedrijf

Ik kon meteen terecht op een zaterdag. Op woensdag was het meteen gerepareerd. Jongen gasten aan het werk, fijne sfeer!

R D
20 januari 2021
I werd geholpen door meneer Serkan

Ik werd geholpen door meneer Serkan, hij gaf duidelijk aan waar het probleem zat en heeft me duidelijk uitgelegd wat ze gedaan hebben. Ook mocht ik in de winkel mijn toestel uitproberen om te kijken of er nog enige fouten in zaten. Meneer was erg vriendelijk.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap