0880040900

Kunt u geen bestanden meer opslaan omdat u te weinig opslagruimte heeft? Super vervelend! Natuurlijk zou u bestanden kunnen verwijderen om ruimte te creëren, maar dan bent u wel filmpjes, foto’s of andere belangrijke bestanden permanent kwijt. Een SSD upgrade biedt dan uitkomst. Kom langs bij een Fixers Servicepunt en binnen 60 minuten loopt u met een gerepareerde laptop naar buiten. Kunt u niet langskomen? Dan kunt u gebruikmaken van onze 24-uursservice.

Klaar in de tijd dat u een kopje verse koffie of thee drinkt

Fixers begrijpt dat u snel weer op weg geholpen wilt worden en daar zorgen wij dan ook gewoon voor. Wanneer u langskomt bij een Fixers Servicepunt, dan wordt in de meeste gevallen in 60 minuten de SSD upgrade uitgevoerd. U kunt tijdens het wachten genieten van een kopje koffie of thee. Ook kunt u meekijken met de reparatie.

Of maak gebruik van onze 24-uursservice

Kunt u niet langskomen? Maak dan een afhaalafspraak via onze website. Uw laptop wordt dan op de afgesproken datum opgehaald door PostNL. Of u kiest ervoor om uw laptop op te sturen naar ons. Welke van de twee u ook kiest, u profiteert altijd van de 24-uursservice. Dit betekent dat uw laptop binnen 24 uur nadat deze is ontvangen door ons weer gerepareerd retour gestuurd wordt.

Waarom SSD?

Vroeger was het zo dat de harde schijf de enige opslagmogelijkheid was voor uw laptop. Tegenwoordig is dat helemaal niet meer zo. Ook een SSD schijf kunt u gebruiken als opslagruimte ter vervanging van de harde schijf. Welke voordelen biedt een SSD?

Een harde schijf bestaat uit een magnetische schijf die ronddraait, terwijl een SSD gebruikmaakt van geheugenchips. Doordat deze chips niet bewegen, is een SSD schijf tot wel 2 keer sneller dan de traditionele harde schijf. En dat merkt u bijvoorbeeld het opstarten van uw laptop! Een SSD combineert dus eigenlijk het beste van twee werelden: voldoende opslagruimte en snelheid.

Kosten van een SSD upgrade

Het tarief van een SSD upgrade is afhankelijk van welke schijf u laat plaatsen. Over het algemeen is het zo dat meer opslagruimte een hoger kostenplaatje betekent. Wilt u meer weten over de kosten voor een SSD upgrade? Neem dan contact op. Fixers hanteert heldere tarieven. Achteraf betaalt u dus niet extra btw- of montagekosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent en dat werkt natuurlijk wel zo prettig.

Laat Fixers een SSD upgrade uitvoeren

Dankzij de kennis en ervaring die Fixers heeft, bent u ervan verzekerd dat uw laptop bij ons in goede handen is. Fixers staat garant voor het leveren van dé allerhoogste kwaliteit en dé beste oplossing. Daar zijn wij zelfs zo van overtuigd dat u altijd 3 maanden garantie krijgt op de reparatie en het onderdeel.

U bent ook voor andere reparaties bij Fixers aan het juiste adres. Loopt u dus gerust eens binnen met uw defecte laptop, smartphone, tablet of MacBook! Heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact ons op door een e-mail te sturen naar of bel naar een van onze . Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores