0880040900

Kunt u geen bestanden meer opslaan omdat u te weinig opslagruimte heeft? Super vervelend! Natuurlijk zou u bestanden kunnen verwijderen om ruimte te creëren, maar dan bent u wel filmpjes, foto’s of andere belangrijke bestanden permanent kwijt. Een SSD upgrade biedt dan uitkomst. Kom langs bij een Fixers Servicepunt en binnen 60 minuten loopt u met een gerepareerde laptop naar buiten. Kunt u niet langskomen? Dan kunt u gebruikmaken van onze 24-uursservice.

Meld hier je reparatie aan

Klaar in de tijd dat u een kopje verse koffie of thee drinkt

Fixers begrijpt dat u snel weer op weg geholpen wilt worden en daar zorgen wij dan ook gewoon voor. Wanneer u langskomt bij een Fixers Servicepunt, dan wordt in de meeste gevallen in 60 minuten de SSD upgrade uitgevoerd. U kunt tijdens het wachten genieten van een kopje koffie of thee. Ook kunt u meekijken met de reparatie.

Of maak gebruik van onze 24-uursservice

Kunt u niet langskomen? Maak dan een afhaalafspraak via onze website. Uw laptop wordt dan op de afgesproken datum opgehaald door PostNL. Of u kiest ervoor om uw laptop op te sturen naar ons. Welke van de twee u ook kiest, u profiteert altijd van de 24-uursservice. Dit betekent dat uw laptop binnen 24 uur nadat deze is ontvangen door ons weer gerepareerd retour gestuurd wordt.

Waarom SSD?

Vroeger was het zo dat de harde schijf de enige opslagmogelijkheid was voor uw laptop. Tegenwoordig is dat helemaal niet meer zo. Ook een SSD schijf kunt u gebruiken als opslagruimte ter vervanging van de harde schijf. Welke voordelen biedt een SSD?

Een harde schijf bestaat uit een magnetische schijf die ronddraait, terwijl een SSD gebruikmaakt van geheugenchips. Doordat deze chips niet bewegen, is een SSD schijf tot wel 2 keer sneller dan de traditionele harde schijf. En dat merkt u bijvoorbeeld het opstarten van uw laptop! Een SSD combineert dus eigenlijk het beste van twee werelden: voldoende opslagruimte en snelheid.

Kosten van een SSD upgrade

Het tarief van een SSD upgrade is afhankelijk van welke schijf u laat plaatsen. Over het algemeen is het zo dat meer opslagruimte een hoger kostenplaatje betekent. Wilt u meer weten over de kosten voor een SSD upgrade? Neem dan contact op. Fixers hanteert heldere tarieven. Achteraf betaalt u dus niet extra btw- of montagekosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent en dat werkt natuurlijk wel zo prettig.

Laat Fixers een SSD upgrade uitvoeren

Dankzij de kennis en ervaring die Fixers heeft, bent u ervan verzekerd dat uw laptop bij ons in goede handen is. Fixers staat garant voor het leveren van dé allerhoogste kwaliteit en dé beste oplossing. Daar zijn wij zelfs zo van overtuigd dat u altijd 3 maanden garantie krijgt op de reparatie en het onderdeel.

U bent ook voor andere reparaties bij Fixers aan het juiste adres. Loopt u dus gerust eens binnen met uw defecte laptop, smartphone, tablet of MacBook! Heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact ons op door een e-mail te sturen naar of bel naar een van onze . Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1369 reviews op trustpilot
Ad Ossenblok
21 september 2021
Een prima service bij de het vervangen…

Een prima service bij de het vervangen van de batterij van mijn iphone 7 jongens/meisjes bedankt voor de prima service en als ik stukken heb kom ik zeker bij jullie terug

Michel Dashorst
17 september 2021
Fixer Nieuw Vennep

Afgelopen maandag 13-9 mijn iphone gebracht. Deze was door mij niet meer te activeren. Meteen geholpen en na 20 minuten weer kunnen opstarten. Lieten me niet gaan voor alles weer werkte. Super service, complimenten!

ape
9 september 2021
Fixers Amstelveen

Afgelopen week een desktop van Lenovo afgegeven voor reparatie bij fixers in Amstelveen, waar wij tot volle tevredenheid zijn geholpen. pc is daarna doorgestuurd naar Nieuw-Vennep en daar constateerde men dat de aan/uit-knop defect was. de oorspronkelijke aan-uit/knop was echter niet meer verkrijgbaar. na telefonisch overleg tot het besluit gekomen om een andere aan-uit/knop te installeren. naar volle tevredenheid werkt de desktop nu weer. ik kan iedereen fixers aanbevelen. zij zijn altijd bereid om je te helpen en mee te denken voor een passende oplossing.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap