0880040900

Hoe verpak ik mijn apparaat?

Meld je reparatie aan

Wij raden aan om jouw apparaat zo goed mogelijk te verpakken in een stevige doos. Zorg ervoor dat het apparaat niet kan bewegen door oude kranten of ander opvulmateriaal te gebruiken. Het werkt bijvoorbeeld goed om een laptop in een oude handdoek te wikkelen voordat je hem inpakt. Op deze manier is de laptop stootvrij verpakt.

Heb je de originele doos nog? Dan is dit natuurlijk perfect om jouw apparaat in op te sturen! Deze dozen zijn namelijk speciaal ontwikkeld voor het transport.

Natuurlijk zijn alle zendingen via PostNL door ons verzekerd tot een waarde van 5000 euro. Mocht er tijdens het transport onverhoopt toch iets beschadigen dan zorgen we ervoor dat dit direct wordt gerepareerd. Deze kosten worden vervolgens op PostNL verhaald. ** Goed om te weten; we hebben inmiddels meer dan 2000 reparaties per post schadevrij ontvangen. Het versturen van je apparaat is dus echt veilig ??

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores