Hoe verpak ik mijn apparaat?

  Wij raden aan om jouw apparaat zo goed mogelijk te verpakken in een stevige doos. Zorg ervoor dat het apparaat niet kan bewegen door oude kranten of ander opvulmateriaal te gebruiken. Het werkt bijvoorbeeld goed om een laptop in een oude handdoek te wikkelen voordat je hem inpakt. Op deze manier is de laptop stootvrij verpakt.

  Heb je de originele doos nog? Dan is dit natuurlijk perfect om jouw apparaat in op te sturen! Deze dozen zijn namelijk speciaal ontwikkeld voor het transport.

  Natuurlijk zijn alle zendingen via PostNL door ons verzekerd tot een waarde van 5000 euro. Mocht er tijdens het transport onverhoopt toch iets beschadigen dan zorgen we ervoor dat dit direct wordt gerepareerd. Deze kosten worden vervolgens op PostNL verhaald. ** Goed om te weten; we hebben inmiddels meer dan 2000 reparaties per post schadevrij ontvangen. Het versturen van je apparaat is dus echt veilig ??

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap