0880040900

Hoe verpak ik mijn apparaat?

Meld je reparatie aan

Wij raden aan om jouw apparaat zo goed mogelijk te verpakken in een stevige doos. Zorg ervoor dat het apparaat niet kan bewegen door oude kranten of ander opvulmateriaal te gebruiken. Het werkt bijvoorbeeld goed om een laptop in een oude handdoek te wikkelen voordat je hem inpakt. Op deze manier is de laptop stootvrij verpakt.

Heb je de originele doos nog? Dan is dit natuurlijk perfect om jouw apparaat in op te sturen! Deze dozen zijn namelijk speciaal ontwikkeld voor het transport.

Natuurlijk zijn alle zendingen via PostNL door ons verzekerd tot een waarde van 5000 euro. Mocht er tijdens het transport onverhoopt toch iets beschadigen dan zorgen we ervoor dat dit direct wordt gerepareerd. Deze kosten worden vervolgens op PostNL verhaald. ** Goed om te weten; we hebben inmiddels meer dan 2000 reparaties per post schadevrij ontvangen. Het versturen van je apparaat is dus echt veilig ??

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap