0880040900

Hoe verpak ik mijn apparaat?

Meld je reparatie aan

Wij raden aan om jouw apparaat zo goed mogelijk te verpakken in een stevige doos. Zorg ervoor dat het apparaat niet kan bewegen door oude kranten of ander opvulmateriaal te gebruiken. Het werkt bijvoorbeeld goed om een laptop in een oude handdoek te wikkelen voordat je hem inpakt. Op deze manier is de laptop stootvrij verpakt.

Heb je de originele doos nog? Dan is dit natuurlijk perfect om jouw apparaat in op te sturen! Deze dozen zijn namelijk speciaal ontwikkeld voor het transport.

Natuurlijk zijn alle zendingen via PostNL door ons verzekerd tot een waarde van 5000 euro. Mocht er tijdens het transport onverhoopt toch iets beschadigen dan zorgen we ervoor dat dit direct wordt gerepareerd. Deze kosten worden vervolgens op PostNL verhaald. ** Goed om te weten; we hebben inmiddels meer dan 2000 reparaties per post schadevrij ontvangen. Het versturen van je apparaat is dus echt veilig ??

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1034 reviews op trustpilot
Sabine Banse
18 november 2020
Geweldige inlevingsvermogen

Geweldige inlevingsvermogen. Goeie service en snelle afhandeling.

Karel Scheffer
17 november 2020
Filiaal Rosmalen weer bezocht na…

Filiaal Rosmalen weer bezocht na eerdere geweldig positieve ervaring en uitstekende service, uitleg en vriendelijkheid, om de installatie van de nieuwe IPhone 6 te laten installeren en het overzetten van alle apps. Dat was mij nooit gelukt. Met hartelijke dank Karel Scheffer Veghel

Betsy
16 november 2020
Uitstekend geholpen door Boudewijn (Amsterdam Noord)

Geholpen door Boudewijn bij Fixers aan de IJburglaan in Amsterdam. Uitstekend. Zeer professioneel en vriendelijk. Boudewijn dacht mee en kwam met praktische oplossingen en advies. Ik ben zeer tevreden.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap