0880040900

Hoe verpak ik mijn apparaat?

Meld je reparatie aan

Wij raden aan om jouw apparaat zo goed mogelijk te verpakken in een stevige doos. Zorg ervoor dat het apparaat niet kan bewegen door oude kranten of ander opvulmateriaal te gebruiken. Het werkt bijvoorbeeld goed om een laptop in een oude handdoek te wikkelen voordat je hem inpakt. Op deze manier is de laptop stootvrij verpakt.

Heb je de originele doos nog? Dan is dit natuurlijk perfect om jouw apparaat in op te sturen! Deze dozen zijn namelijk speciaal ontwikkeld voor het transport.

Natuurlijk zijn alle zendingen via PostNL door ons verzekerd tot een waarde van 5000 euro. Mocht er tijdens het transport onverhoopt toch iets beschadigen dan zorgen we ervoor dat dit direct wordt gerepareerd. Deze kosten worden vervolgens op PostNL verhaald. ** Goed om te weten; we hebben inmiddels meer dan 2000 reparaties per post schadevrij ontvangen. Het versturen van je apparaat is dus echt veilig ??

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1216 reviews op trustpilot
Sanne van der Poel
4 maart 2021
Geweldige service van Fixers!

Geweldige service van Fixers! De ophaalservice was geweldig en bood mij mogelijkheden om geholpen te worden (ik heb geen auto). Het was snelle service, super netjes en zeer blij met het eindresultaat. Ik ben erg voorzichtig met mijn Apple apparatuur dus vond het wel spannend maar uiteindelijk erg blij met de keuze on voor Fixers te kiezen!! - Sanne

Nick Preusterink
4 maart 2021
Goede service en ze houden je op de hoogte

Goede service, snel opgelost. En ze houden je op de hoogte van de status van je product. Perfect.

John Cenas
3 maart 2021
Snelle service

Snelle service, top!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap