0880040900

Apple Watch Reparatie

Meld je reparatie aan

Apple Watch laten repareren? De Apple Watch is een hoogstaand technische gadget die je gemakkelijk toegang geeft tot alle functies van Apple! Een echte eye catcher die je kunt dragen overal waar je naar toe gaat! Echter, wil je natuurlijk niet dat hij defect is en dat je er niets mee kunt doen. Is je scherm gebarsten of reageert het touch screen niet meer? Dan kun je langskomen bij Fixers! Wij zijn Apple Authorized Service Provider en kunnen je reparatie volgens de Apple richtlijnen repareren, alsook zorgen dat je met échte officiële Apple onderdelen weer gerustgesteld terug naar huis kunt met je gerepareerde Apple Watch!

Meld hier je reparatie aan

Apple Watch Scherm Reparatie

Heb je een gebarsten scherm van je Apple Watch? Onze door-Apple-opgeleide reparateurs zorgen ervoor dat je scherm weer als nieuw wordt! Maak een afspraak via onze configurator of kom vrijblijvend vandaag nog langs in één van onze winkels. Een gebarsten scherm zorgt ervoor dat sommige functies van je Apple Watch niet meer volledig naar behoren werken, waardoor je helaas niet meer volop gebruik kunt maken van je high tech horloge. Onze Fixers reparateurs zorgen ervoor dat we je scherm repareren en dat er een nieuw scherm in wordt gezet. Hiermee krijg je een zo goed als nieuwe Apple Watch terug in de zo snel mogelijke tijd.

Apple Watch batterij vervangen

Moet de batterij van je Apple Watch vervangen worden? Gaat de accu niet meer zo lang mee als dat je gewend bent of moet je binnen 24 uur altijd je batterij opladen? Als je batterijprestaties buiten de evreiste minimumniveau's liggen, zorgen we ervoor dat je batterij zo snel mogelijk vervangen wordt. Je wordt bij Fixers volledig ontzorgd in de reparatie, met het gebruik van officiële Apple onderdelen.

Is het scherm van jouw Apple Watch gebarsten? Onze Apple technici weten hier wel raad mee. Zij hebben veel ervaring met het behandelen en vervangen van Apple Watches. Of je nou een Apple Watch Series 1, 5 of Nike hebt, bij Repairlab wordt je vaak dezelfde dag nog geholpen.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap