0880040900

Zakelijke oplossingen voor uw bedrijf

  • Professioneel data & AVG beheer
  • Gecertificeerde reparateurs
  • Device dezelfde dag gerepareerd

  • Gratis pickup op Apple devices
  • Vast aanspreekpunt
  • Achteraf betalen per factuur

Neem contact op

Zakelijke klanten van Fixers

LeappTCCLeaseplan-logo-fullLogo-Detron-1

Partner in het AVG-Proof repareren van devices

Wist u dat defecte hardware uw medewerkers gemiddeld 40 uur minder productief maken per jaar? En wist u dat met de nieuwe AVG wetgeving uw medewerkers niet zomaar hun devices, met uw gevoelige bedrijfsinformatie, overal mogen laten repareren? Tijd om het reparatieproces binnen uw organisatie te professionaliseren. Tijd voor een afspraak met Fixers!

Meer informatie

Fixers® is Nederlands grootste en snelst groeiende reparatiebedrijf

Fixers® is Nederlands grootste en snelst groeiende reparatiebedrijf voor al uw smartphones, tablets, laptops en computers. Met meer dan tien vestigingen, send-in repair en reparatie-op-locatie met onze bussen zijn wij uw full service partner voor al uw hardware reparaties.

In plaats van “stuurt u het toestel maar op en wij kijken ernaar”, is ons motto: “gaat u vooral door waar u mee bezig bent, wij komen het op lossen”. Wij ontzorgen uw bedrijf volledig in het reparatieproces van telefoon, tablets, laptops en o.a. computers.

Door onze landelijke dekking, snelle doorloop (zelfde dag opgelost) en betere service bent u bij Fixers® op het juiste adres. Onze monteurs zijn gecertificeerd opgeleid en daarnaast heeft Apple ons onlangs als eerste full service repairdienst geaccrediteerd met het Apple Authorised Service Provider partnerschap. Hiermee zijn wij in staat al uw Apple devices binnen en buiten garantie te repareren op dezelfde dag.

Klaar terwijl u doorgaat

Naast alle voordelen, bieden wij perfecte service tegen zeer scherpe tarieven, zowel binnen als buiten garantie met originele onderdelen of high copy. U kunt zelf kiezen! Onze door o.a. Apple opgeleide monteurs kunnen u van de beste service voorzien in de reparatie van uw producten. Laat uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Laat uw gegevens achter

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap

Zakelijke klanten van Fixers

LeappTCCLeaseplan-logo-fullLogo-Detron-1