0880040900
Fixers ingang

Leiden

Haarlemmerstraat 239, 2312DR Leiden
Telefoon: 088 004 0900

Openingstijden


Apple reparatie Leiden

Een kwalitatieve Apple reparatie Leiden. Snel en tegen een schappelijk tarief. Dan komt u uit bij Fixers.nl! Wij helpen u graag verder met uw Apple reparatie Leiden. Het is natuurlijk al vervelend genoeg dat uw iMac, iPhone of MacBook niet meer functioneert. Wij nemen uw Apple reparatie in Leiden graag uit handen en zorgen ervoor dat deze zo snel mogelijk weer is gerepareerd. U kunt langskomen bij ons servicepunt in Leiden en wij verzorgen een volledige apple repair in Leiden. Hier kunt u altijd zonder afspraak terecht en wordt u direct geholpen door een van onze monteurs.

Fixers Apple winkel in Leiden werkt uitsluitend met originele onderdelen, met als doel om te zorgen dat jij voor de juiste prijs de juiste reparatie ontvangt van jouw Apple device. Onze Fixers Apple Store Leiden heeft reparaties voor iPhones, MacBooks, iMac's en ook Apple TV. Daarmee bieden we de beste Apple service Leiden die je je maar kan voorstellen! Komt dus langs in de Apple Repair Shop Leiden van Fixers en kom een Apple Store afspraak maken in Leiden! We bieden de beste Apple MacBook Pro Service in de omgeving, zo kun je dat ook zien aan de reviews en recensies die we door de jaren heen gekregen hebben op onze Leiden locatie van Fixers. Er gingen al velen Apple reparatie klanten je voor in Leiden, dus kom snel langs! Laat de reparatie van uw Apple iMac of MacBook altijd uitvoeren door een professionele partijen. Een Apple reparatie Leiden is namelijk niet eenvoudig uitgevoerd. De reparatie van een MacBook en iMac gebeurt altijd met behulp van speciale apparatuur zodat het apparaat niet wordt beschadigd tijdens het opmaken.

Onze specialiteit is een snelle reparatie. 95% van onze reparaties voeren wij uit binnen 1-3 werkdagen. Doordat wij meer dan 1.000.000 onderdelen tot onze beschikking hebbenhebben is het juiste onderdeel vaak op voorraad en kunt u de volgende dag alweer verder! Hoe werkt het? Heel eenvoudig! Breng uw MacBook of iMac langs bij ons servicepunt in Nieuw-Vennep. Hier helpt een van onze monteurs u direct verder en zorgt dat er dezelfde dag nog een diagnose wordt gemaakt aan uw iMac of MacBook. Na akkoord beginnen we direct met de reparatie van het apparaat.

Apple Reparatie Leiden

Het aparte design van uw iMac of MacBook maakt de reparatie van het apparaat niet eenvoudig. Wij raden u daarom aan om uw Apple reparatie Leiden altijd uit te laten voeren door een erkend monteur. Bij Fixers.nl zijn alle monteurs gespecialiseerd in de reparatie van uw iMac of MacBook, daarom geven we ook 6 maanden uitgebreide garantie op de reparatie.

Kom langs voor een snelle Apple reparatie

Vanuit Leiden is ons servicepunt langs de A4 prima aan te rijden. Hier staan onze Apple monteurs voor u klaar om u te helpen met alle problemen die u ondervind. Onze monteurs luisteren goed naar het probleem en komen met een passende oplossing naar uw budget. Wilt u uw MacBook of iMac laten uitbreiden met meer geheugen? Dat kan natuurlijk ook! Neem contact op met een van onze monteurs via 088 004 0900 of stuur een e-mail.