0880040900

Leiden

Haarlemmerstraat 239, 2312DR Leiden
Telefoon: 088 004 0900Meld je reparatie aan

Openingstijden

maandag
09:30 – 18:00
dinsdag
09:30 – 18:00
woensdag
09:30 – 18:00
donderdag
09:30 – 18:00
vrijdag
09:30 – 18:00
zaterdag
09:30 – 17:00
zondag
gesloten

Op zoek naar een professionele iPad reparatie Leiden? Laat je iPad reparatie dan uitvoeren door Fixers.nl. Is je iPad op de grond gevallen? Wij repareren het scherm van je iPad binnen 1-3 werkdagen en geven je 3 maanden garantie. Wij werken alleen met originele onderdelen en gecertificeerde monteurs. Hierdoor ben je verzekerd van een goede iPad reparatie Leiden.

Supersnelle iPad Reparatie Leiden

Wij begrijpen dat je geen dag zonder je iPad kunt. Daarom staan onze medewerkers zes dagen per week voor je klaar om jouw iPad reparatie Leiden zo snel mogelijk voor je te regelen. Na inname van jouw iPad reparatie beginnen we direct met het maken van een diagnose. Is de diagnose bekend? Dan voeren we jouw iPad reparatie Leiden uit binnen 1-3 werkdagen. Samen met jou checken we je iPad en maken we het garantiebewijs opnieuw op. Ben je tevreden over je iPad reparatie Leiden? Pas dan mag je bij ons betalen!

Voordelige iPad reparatie in Leiden

We begrijpen dat je al genoeg baalt van een defect apparaat, laat staan de kosten die dat mee zich mee brengt! Gelukkig doen wij er alles aan om onze tarieven zo scherp mogelijk te houden. Onze inkoopafdeling is altijd op jacht naar de beste deal, zodat jij ook niet te veel betaald voor jouw iPad reparatie Leiden. Dagelijks worden de prijzen op de website aangepast naar onze inkooptarieven. En dat zorgt er weer voor dat jij altijd de meest actuele prijs voor het herstellen van je iPad krijgt berekend. Heb je vooraf toch nog een vraag over de reparatie van je iPad? Neem dan gewoon contact op met onze klantenservice. Er is altijd een medewerker die jou via telefoon of chat antwoord kan geven op vragen betreft jouw iPad reparatie in Leiden.

Alle iPad reparaties

Naast jouw iPad reparatie kunnen we je ook verder helpen met het herstellen van jouw MacBook, iMac of iPhone. Met meer dan 1.000.000 onderdelen op voorraad hebben we altijd het juiste materiaal liggen om jouw Apple reparatie binnen een dag uit te voeren.

Meer in Leiden: