0880040900
Fixers ingang

Leiden

Breestraat 107, 2311CL Leiden
Telefoon: 088 004 0900

Openingstijden

Heeft u problemen met uw Samsung? Start deze niet meer op of heeft u een barst in het scherm? Heeft u last van een defecte batterij of gaat deze heel snel leeg? Breng deze dan snel langs in onze Fixers reparatiewinkel en ontvang vaak dezelfde dag nog een gerepareerd toestel!

Samsung reparaties in Leiden

Net als bij een laptop of een tablet, bestaan er voor een Samsung ook verschillende soorten reparaties. Zo kunt u bijvoorbeeld last hebben van een barst in uw scherm, omdat u uw Samsung heeft laten vallen op een stenen of harde vloer. Hierdoor kun je het touchscreen wellicht niet meer goed bedienen, maar daarnaast kan dit ook zorgen voor slecht zicht of zelfs glasscherven die in uw vingers terecht kunnen komen. Om dit te voorkomen, komt u het best langs in onze winkel in Leiden voor een optimale reparatie van uw Samsung.

Samsung beeldscherm reparatie

Zoals gezegd, is een defect van het scherm een veelvoorkomend probleem bij Samsung. Niet iedereen gebruikt een screen protector en daarnaast is deze ook niet tegen alles bestendig. Dit zorgt ervoor dat je op elk moment en overal gevaar loopt dat je scherm van je Samsung device kapot gaat. Geen zorgen, want bij Fixers hebben we voor alle bekende merken een nieuw scherm op voorraad liggen, zodat we over het algemeen dezelfde dag nog je scherm kunnen vervangen.

Accu van uw Samsung snel leeg?

Daarnaast een ander probleem dat veel Samsung hebben: een batterij die snel leeg gaat. Soms gaan ze na een aantal maanden gebruik niet eens 24 uur mee en moet je de oplader overal mee heen nemen. Hier hebben wij een oplossing voor! Zo zorgen we bij onze vestiging in Leiden voor een snelle en goede vervangen van jouw batterij. U krijgt een officiële nieuwe batterij met garantie. Zo kunt u zorgeloos de levensduur van de batterij en ook de Samsung verlengen voor een zeer voordelige prijs! Kom langs bij onze store in Leiden en bekijk de opties bij onze specialisten om uw Samsung te maken.

Fixers Leiden

Bij Fixers bent u aan het juiste adres voor uw Samsung reparatie Leiden. Wij repareren met onderdelen van de hoogste kwaliteit Samsung reparaties. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u bij Fixers 3 maanden garantie op Samsung reparatie.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores