Apple Reparatie Utrecht

Apple reparatie Utrecht

Heb je schade of problemen aan je iPhone, MacBook of iMac? Om je Apple device volop te gebruiken is het belangrijk dat deze goed functioneert. Als je een kop hete koffie over je laptop hebt laten vallen of je iPhone onderaan de trap is beland, is het verstandig om op tijd hulp in te schakelen. Daarvoor zit je bij Fixers goed. Met een groot team aan experts voeren wij allerlei soorten reparaties uit. Maak een afspraak voor een Apple reparatie Utrecht of bij één van onze vele andere Service Points. Dan zorgen wij ervoor dat je Apple device gerepareerd wordt en je deze snel weer kunt gebruiken als vanouds.

Apple Reparatie Utrecht
Apple Reparatie Utrecht
  • Vandaag nog gerepareerd
  • 30 minuten service
  • No cure no pay
  • Zeker van je data
  • Levenslange garantie

Stationspassage 6

3511 CB Utrecht

Openingstijden

Maandag09:30 – 19:00
Dinsdag09:30 – 19:00
Woensdag09:30 – 19:00
Donderdag09:30 – 19:00
Vrijdag09:30 – 19:00
Zaterdag09:30 – 17:00
Zondaggesloten

Gratis ophaalservice

Geen tijd om langs te komen? Geen probleem! We halen het kapotte device bij je op en brengen het gerepareerd weer terug.

Apple Reparatie Utrecht

Gratis ophaalservice

Geen tijd om langs te komen? Geen probleem! We halen het kapotte device bij je op en brengen het gerepareerd weer terug.

Apple Reparatie Utrecht

Apple reparatie Utrecht – Welke reparaties voert Fixers uit?

Welk Apple device je ook hebt, de kans is groot dat wij je kunnen helpen als je schade of problemen hebt. Ben je toe aan een iPhone reparatie, MacBook reparatie, iMac reparatie of iPad reparatie? Rare strepen op je beeldscherm, je laptop die niet meer aangaat, een melding dat je batterij vervangen moet worden, vochtschade, het touchscreen of de toetsen die niet meer werken: je kunt er allemaal mee te maken krijgen. Als je een probleem hebt met je Apple-apparaat, is een Apple reparatie laten uitvoeren vaak de juiste keuze.

Doet je Apple device niet wat het hoort te doen? Wacht dan niet af, want dan bestaat de kans dat je probleem verergert. Trek op tijd aan de bel als je merkt dat er iets mis is met je apparaat. Heb je niet te maken met één van bovenstaande reparaties, maar is er iets anders aan de hand? Fixers helpt je er graag bij om te ontdekken wat jouw Apple device mankeert.

Om daarachter te komen voeren wij een diagnose voor je uit, waarbij we op zoek gaan naar het probleem. Na de diagnose kunnen we je vertellen wat er aan de hand is met je apparaat en wat de oplossing kan zijn. Wij regelen de Apple Reparatie Utrecht, zodat jou toestel weer helemaal gefixt is.

apple reparatie utrecht

Woon je in of rond Utrecht en heb je een ander apparaat dat toe is aan een reparatie? Kom nu naar Fixers voor elke:

Apple reparatie Utrecht kun je laten doen bij Fixers!

Fixers is Apple Independent Repair Provider

Fixers is door Apple geautoriseerd als Independent Repair Provider. Dit betekent dat wij Apple devices mogen repareren. We hebben zowel originele Apple onderdelen als de hoogste kwaliteit onderdelen Fixers Premium en Fixers Basic. Ook hebben we toegang tot de professionele diagnostische tools van Apple. We hebben alles in huis om jouw Apple reparatie Utrecht zo goed mogelijk uit te voeren. Ons team bestaat uit gecertificeerde technicians die veel kennis en ervaring op zak hebben. Dus kom langs bij ons voor jouw Apple reparatie Utrecht.

Apple Reparatie Utrecht bij Service Point

Fixers heeft het grootste reparatienetwerk van Nederland. Onze Service Points zijn dan ook door heel het land te vinden. Wil je een reparatie door ons laten uitvoeren, dan is er ook altijd wel een Service Point dichtbij. Woon je in Utrecht of omgeving? Onze specialisten staan voor je klaar op Stationspassage 6, 3511 CB Utrecht. Je bent welkom met of zonder afspraak voor je Apple reparatie.

Wij zorgen ervoor dat je device vakkundig gerepareerd wordt en onder het genot van een kopje koffie geven wij altijd eerlijk en geheel vrijblijvend advies. Vaak wordt een Apple apparaat bij Fixers al binnen 24 uur gerepareerd. Zo kun je altijd snel weer aan het werk op je laptop, series kijken op je iPad en scrollen op social media op je iPhone.

Wacht niet te lang met een reparatie. Hoe groter de schade of het probleem, hoe moeilijker het is om op te lossen en hoe duurder je uit bent.

Apple Reparatie Utrecht

Je apparaat zelf naar ons opsturen

Je bent altijd welkom voor een Apple Reparatie Utrecht of op één van onze andere Service Points, maar je mag je Apple device ook zelf naar ons toesturen als je dat makkelijker vindt. Meld je jouw reparatie bij ons aan, dan ontvang je automatisch een verzendetiket van PostNL. Met dit etiket kun je jouw iMac of MacBook verzekerd opsturen naar onze repair store. Nadat het apparaat is ontvangen sturen wij een prijsopgave per mail. Ga je hiermee akkoord? Dan heb jij binnen no time weer een goed werkend Apple-apparaat in handen.

Wij streven ernaar om de reparatie binnen 24 uur uit te voeren. In ieder geval ben je met een reparatie bij Fixers nooit lang onbereikbaar, wat in de digitale wereld van tegenwoordig een groot pluspunt is. 

Jouw Apple reparatie Utrecht laten ophalen

Om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, bieden wij ook de kans om je toestel op te laten halen. En dat allemaal GRATIS. Ja, dat lees je goed, het kost je helemaal niets! Of je nu thuis bent of op kantoor, wij halen het apparaat op een door jou gekozen locatie op. Zodra onze technicians je Apple-apparaat in handen hebben, beginnen wij zo snel mogelijk met de reparatie. Zo ben je nooit lang onbereikbaar en geniet je snel weer van een apparaat dat als nieuw voelt.

Maak een afspraak met onze experts of neem contact met ons op

Een afspraak maken voor een Apple reparatie Utrecht aan je iPhone, iMac, MacBook of iPad? Dat is zo gefixt. Je doet het eenvoudig via onze website of door contact met ons op te nemen. Ook als je eerst nog vragen hebt of de reparatie, de onderdelen of de kosten, dan staan we voor je klaar. Wil je contact opnemen met onze experts voor een Apple Reparatie Utrecht? Bel dan naar het volgende telefoonnummer: 030 308 0101. Voor vragen of het maken van een afspraak kun je ook een mailtje sturen naar [email protected] of het contactformulier op onze website invullen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jouw in de buurt

Apple Reparatie Utrecht

De voordelen van Fixers


Snelle reparatietijden

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Dit kan vaak binnen 30 minuten.

Levenslange garantie

We geven een levenslange garantie op al onze Basic en Premium onderdelen.

Gecertificeerde technicians

Bij Fixers werken enkel gecertificeerde technicians, hierdoor kunnen we je garanderen dat je device altijd vakkundig gerepareerd wordt.

Zeker van je data

We vinden de veiligheid van je data erg belangrijk, daarom hebben we ons reparatieproces volledig conform AVG ingericht.

Betaalbare kwaliteit

Bij Fixers geven we je de keuze tussen originele onderdelen of niet-originele onderdelen van de hoogste kwaliteit. Hierdoor hou je de reparatiekosten zelf in de hand.

Geen onderzoekskosten

We brengen geen onderzoekskosten in rekening voor telefoons en tablets.