0880040900
Happy repairs 2

Fixers zakelijk

Jouw devices. Zo gefixt.

 • 11 Service Points + Business Centre in Nieuw-Vennep
 • Reparatie van alle merken met gecertificeerde technicians
 • Reparatie op locatie of in onze Service Points
 • Vaak dezelfde dag al gerepareerd
 • Vast aanspreekpunt en klantportal

Laat ons contact met je opnemen

Of neem contact op met Fixers zakelijk: 088-0040900 | zakelijk@fixers.nl

Fixers is een jong en dynamisch reparatiebedrijf met flinke groeiambities.

Fixers heeft momenteel 11 Service Points, een Business Centre in Nieuw-Vennep en is snel groeiend naar een landelijk dekkend netwerk. Fixers staat voor kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Fixers voert reparaties uit voor zowel consumenten als zakelijke klanten en repareert alle merken.

Je wilt dat medewerkers altijd bereikbaar zijn voor klanten, collega's en partners. Het hoort bij de business. Defecte apparaten zorgen er voor dat ze hun werk niet kunnen uitvoeren en onbereikbaar zijn. Daarom bieden we je als zakelijke klant een uitstekende service waar je op kunt vertrouwen. Zodat je medewerkers snel weer aan de slag kunnen.

Working repair

Waarom kiezen voor Fixers zakelijk?

 • 11 Service Points + Business Centre
  Fixers heeft momenteel 11 Service Points, een Business Centre in Nieuw-Vennep en is snel groeiend naar een landelijk dekkend netwerk.
 • Reparatie van alle merken met gecertificeerde technicians
  Wij voeren reparaties uit voor zowel consumenten als zakelijke klanten en repareren alle merken (o.a. Apple, Samsung, Acer, Dell, HP, Lenovo en Microsoft).
 • Reparatie op locatie of in onze Service Points
  Speciaal voor zakelijke klanten kunnen wij ook op locatie repareren. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om je medewerkers direct te helpen in onze Service Points. Je krijgt hiervoor gewoon een zakelijke verzamelfactuur.
 • Vaak dezelfde dag al gerepareerd
  Reparaties kunnen wij vaak dezelfde dag al uitvoeren en anders bestellen wij de onderdelen en repareren we direct als deze binnen komen.
 • Vast aanspreekpunt en klantportal
  Bij ons krijg je een vast aanspreekpunt voor al je vragen en toegang tot een online portal waarin reparaties kunnen worden aangemeld en gevolgd.
 • Logistieke services
  Geen Service Point in de buurt? Geen probleem. Je kan kiezen voor onze gratis pick up en return services, send in of één van onze andere logistieke services.

Wij repareren alle merken

Wat zeggen andere klanten over ons

 Uitstekend

Hof Promotion

Tessa Bakker (Sales Support)

“De service en de oplossingsgerichtheid ervaren wij erg positief! Doordat er altijd snel actie ondernomen wordt ervaren wij de samenwerking als erg prettig. Er wordt altijd meegedacht en niets is teveel. De oprechtheid is iets wat erg gewaardeerd wordt door ons.”

Hof

Stichting Cordaan

ICT Inkoop en Contractbeheer

"We hebben Fixers gekozen omdat we op zoek waren naar een partij met expertise op het gebied van reparaties van Apple apparatuur. Inmiddels hebben we bijna 2 jaar ervaring met Fixers en deze is zeer positief. Er wordt snel gereageerd en gehandeld, daarnaast is het een groot pluspunt is dat ze devices op afspraak kunnen komen ophalen, zeker gezien de huidige omstandigheden. Sinds begin dit jaar zijn ze ook Apple Authorised Service Provider waardoor de kwaliteit alleen maar toe neemt, de service was al van zeer hoog niveau."

Cordaan

Een aantal van onze zakelijke klanten

Laat je gegevens achter en wij bellen je terug

Of neem contact op met Fixers zakelijk: 088-0040900 | zakelijk@fixers.nl