Veel gestelde vragen

Zit er garantie op de reparatie?

Fixers geeft een levenslange garantie op Basic en Premium displays, op originele Apple onderdelen bieden wij een garantie van 90 dagen. Een uitgebreide uitleg over de garanties die wij geven kun je vinden op onze garantie pagina.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn apparaat bij Fixers laat repareren?

Zoals bij de meeste reparatieservices van derden, kan het gebruik van onze service de fabrieksgarantie op een onderdeel laten vervallen. Wij bieden altijd garantie op een reparatie die bij ons is uitgevoerd, je hoeft je dus nooit zorgen te maken! De fabrieksgarantie bij Basic- en Premium onderdelen blijft behouden, alleen niet op het vervangen onderdeel.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens tijden de reparatie?

Wij hebben geen toegang nodig tot jouw persoonlijke gegevens en je bent niet verplicht om je wachtwoord met ons te delen. Het kan zo zijn dat wij in het besturingssysteem van jouw apparaat moeten zijn om deze voor of na een reparatie te kunnen testen, wij raden daarom aan om een gastgebruiker aan te maken op je apparaat (als dit mogelijk is) zodat wij niet in jouw account hoeven te komen. Ook kun je een back-up van je apparaat maken en deze terugzetten naar fabrieksinstellingen voordat je deze bij ons inlevert.

Is mijn apparaat nog waterdicht na een reparatie?

Wij gebruiken professionele tools om je toestel na reparatie weer te sluiten. Desondanks kunnen we nooit garanderen dat het toestel weer waterdicht is. Dit doet de fabrikant ook niet. We raden contact met vocht dan ook sterk af.

MacBook Air M1 13” (’20) 

Met jouw MacBook Air kun je alle kanten op. Het ligt er maar net een beetje aan wat jouw talent is. Met GarageBand neem je een potentiële hit op, KeyNote helpt je om de spreekbeurt van je zoon in elkaar te draaien terwijl hij druk is met Minecraft op zijn X-Box. Pages laat je jouw meest intieme gedachten op het digitale papier zetten en met iTunes luister je naar de allernieuwste muziek van het moment. Is het werk gedaan, dan kijk je nog even een serie op Netflix, of je gebruikt Mail om nog wat laatste werk te verzetten. Kortom: Je halve dag zit volgepland met leuke, nog leukere en de allerleukste klusjes op je MacBook Air 13. 

Zelfs jouw MacBook is onderhevig aan slijtage

Hoe duurzaam en degelijk die prachtige machine onder jouw vingers ook is, het dagelijkse gebruik zorgt voor een zekere mate van slijtage. Je MacBook Air 13” M1 uit 2020 is een heus paradepaardje. Maar veelvuldig gebruik heeft een onvermijdelijk effect op je toetsenbord, touchpad, batterij en andere onderdelen van je laptop. Dat betekent niet dat je jouw Mac na een jaar of 2 als onderzetter voor je hete pannen kunt gaan gebruiken. Integendeel!

Gebruik alsjeblieft jouw MacBook Air níet om hete pannen op te zetten! Want wanneer er iets mis gaat, iets verslijt of je gewoon het gevoel hebt dat vervanging van een onderdeel de prestaties van je lievelingsmachine kan verbeteren, wordt het tijd om hulp in te roepen van de professionals. 

Je touchpad en toetsenbord

Kun je dwars door de letter D heen kijken op je toetsenbord? Klikt je touchpad niet meer en lijkt het alsof er een beetje troep tussen de contacten is gekomen? Ga dan niet met een schroevendraaier en een hamer zelf proberen die mooie aluminium behuizing open te kraken. Vervanging door specialisten kan jouw MacBook Air 13” weer als nieuw laten aanvoelen!

Zwarte vlek in je scherm

Door defecte pixels, of het loslaten van de anti-reflectie laag op je scherm, kun je met lelijke vlekken komen te zitten. Wel irritant als dat nu net een plek is waar jij graag naar kijkt. Het scherm laten vervangen geeft je weer een helder beeld op je werkzaamheden.

Mama mia! Wat is er met het moederbord gebeurd?

Heeft jouw laptop een klein ongelukje gehad? Cola Zero over je toetsenbord, in plaats van in je slokdarm. Een stuiter beurt van de stenen trap in het portiek? Of gewoon slijtage door ouderdom? Wanneer je MacBook Air 13” geen beeld meer heeft hoef je jouw laptop niet meteen volledig te vervangen. Laat deskundige vakmensen eerst even kijken naar wat de mogelijkheden zijn. Het vervangen van je moederbord zorgt ervoor dat je weer jaren vooruit kunt!

Van batterij vervangen tot contacten schoonmaken

Vertrouw op de ervaring en kennis van doorgewinterde specialisten. In een steriele werkplaats vol high tech gereedschap en apparatuur wordt jouw MacBook 13 op de anti-statische operatietafel gelegd. Tegen transparante prijzen wordt je Mac zo goedkoop mogelijk gerepareerd. Met onderdelen naar keuze en de vaste hand van échte professionals. Voor je het weet kun jij weer aan de slag met KeyNote, iTunes en dat stomme lachende gezichtje van Finder. 

Waarom een MacBook Air M1 13 inch 2020 reparatie bij Fixers?

Benieuwd waarom je voor Fixers zou moeten kiezen voor jouw MacBook Air M1 13 inch 2020 reparatie? Wij sommen hieronder wat voordelen voor je op:

  • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen
  • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Original
  • Snelle reparatietijden
  • Geen onderzoekskosten
  • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium
  • Gecertificeerde technicians en tools

Neem contact met ons op

Zit je eraan te denken om een MacBook Air M1 13 inch 2020 reparatie door ons uit te laten voeren, maar is nog niet alles duidelijk voor je? Wij helpen je graag. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door te bellen naar onze monteurs via 088 004 0900. Het is natuurlijk ook geen enkel probleem als je zonder afspraak langskomt bij een van onze vestigingen.