Veel gestelde vragen

Zit er garantie op de reparatie?

Fixers geeft een levenslange garantie op Basic en Premium displays, op originele Apple onderdelen bieden wij een garantie van 90 dagen. Een uitgebreide uitleg over de garanties die wij geven kun je vinden op onze garantie pagina.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn apparaat bij Fixers laat repareren?

Zoals bij de meeste reparatieservices van derden, kan het gebruik van onze service de fabrieksgarantie op een onderdeel laten vervallen. Wij bieden altijd garantie op een reparatie die bij ons is uitgevoerd, je hoeft je dus nooit zorgen te maken! De fabrieksgarantie bij Basic- en Premium onderdelen blijft behouden, alleen niet op het vervangen onderdeel.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens tijden de reparatie?

Wij hebben geen toegang nodig tot jouw persoonlijke gegevens en je bent niet verplicht om je wachtwoord met ons te delen. Het kan zo zijn dat wij in het besturingssysteem van jouw apparaat moeten zijn om deze voor of na een reparatie te kunnen testen, wij raden daarom aan om een gastgebruiker aan te maken op je apparaat (als dit mogelijk is) zodat wij niet in jouw account hoeven te komen. Ook kun je een back-up van je apparaat maken en deze terugzetten naar fabrieksinstellingen voordat je deze bij ons inlevert.

Is mijn apparaat nog waterdicht na een reparatie?

Wij gebruiken professionele tools om je toestel na reparatie weer te sluiten. Desondanks kunnen we nooit garanderen dat het toestel weer waterdicht is. Dit doet de fabrikant ook niet. We raden contact met vocht dan ook sterk af.

iPhone 12 Pro Max

Als echte Apple-kenners weten we allemaal wel dat de Pro een echte premium versie van het standaard model iPhone is. Ben jij de gelukkige eigenaar van een iPhone 12 Pro Max? Dan profiteer jij ook nog eens van een mega groot beeldscherm! Die kan je mooi in je zak steken. Nouja, niet letterlijk in dit geval… want dat zal moeilijk gaan met zo’n groot exemplaar. Tenzij je hele grote zakken hebt natuurlijk. Maar hoe geweldig is deze versie nou precies? En waarom is de iPhone 12 Pro nou zoveel beter dan de iPhone 12? Op deze pagina vind jij alle belangrijkste specificaties!

Een scherm waar je u tegen zegt

Ook in dit geval is het Max model – zoals de naam het eigenlijk al verklapt – de grootste versie van de reeks. Met een Super Retina XDR scherm van 2778 x 1284 pixels krijgt scrollen op social media een nieuwe dimensie. Maar dat is zeker niet het enige voordeel dat deze joekel van een scherm met zich meebrengt. Door een verbeterde helderheid en contrast spatten de kleuren namelijk van je scherm af. Nog even een serie kijken terwijl je in bed ligt? Gooi die laptop maar aan de kant! Met het scherm van de iPhone 12 Pro Max wil jij niks anders meer.

Haarscherp beeldmateriaal

Tegenwoordig kun je je professionele camera ook in de kast laten liggen, want met de camera van de iPhone 12 Pro Max schiet je haarscherpe foto’s en video’s. Dit model beschikt namelijk over de beste camera ever in vergelijking met zijn voorgangers. Jaja, de camera heeft een maar liefst 47% grotere sensor, 5x optische zoom én een verbeterde beeldstabilisatie. De achterkant van de iPhone 12 Pro Max is dus uitgerust met maar liefst drie lenzen: een ultragroothoeklens, een groothoeklens en een telelens. Bovendien kun je in 4K video’s opnemen en heb je zelfs in het donker de mogelijkheid om haarscherp beeldmateriaal te schieten. Well, do we need to say more?

Waarom iPhone 12 Pro Max?

Een groot scherm van hoogwaardige kwaliteit en een op en top werkende camera klinken natuurlijk geweldig. Maar wat maakt die iPhone 12 Pro Max nou zo enorm bijzonder? En waarom zou je niet ‘gewoon’ voor een iPhone 12 Pro kiezen? Nou, om de volgende redenen:

  • Profiteer van Plus-functies. Dankzij het grote scherm maakt de iPhone 12 Pro Max gebruik van Plus-functies wanneer je je telefoon een kwartslag draait. Dit betekent dat je ongeveer dezelfde weergave krijgt als wanneer je een iPad gebruikt. Hoe cool?!
  • De camera vangt meer licht én kan ook nog eens een stuk verder inzoomen. Bovendien is deze iPhone van een sensor stabiliteit techniek voorzien, eentje die ook voor spiegelreflexcamera’s wordt gebruikt. Ga jij als een echte fotograaf met je iPhone op pad? Dan kan geen enkel exemplaar uit deze reeks tippen aan de iPhone 12 Pro Max!

Help, hij doet ’t niet meer!

Is jouw iPhone 12 Pro Max kapot? Balen als een stekker natuurlijk. Zo’n iPhone is immers niet bepaald goedkoop. Maar één lichtpuntje: je bent in ieder geval op de goede pagina belandt! Onze technicians staan namelijk voor jou klaar om razendsnel de beste reparaties uit te voeren. Wist je bijvoorbeeld dat een Fixers Basic of Fixers Premium reparatie nóg sneller klaar is dan wanneer je voor een originele Apple reparatie kiest? Afhankelijk van de reparatie zijn we in 30 minuten alweer klaar! Voordat jij het weet, sta je alweer buiten met een gloednieuw uitziende iPhone 12 Pro Max in je handen.

Waarom een iPhone 12 Pro Max reparatie bij Fixers?

Benieuwd waarom je voor Fixers zou moeten kiezen voor jouw iPhone 12 Pro Max reparatie? Wij sommen hieronder wat voordelen voor je op:

  • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen
  • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Original
  • Snelle reparatietijden
  • Geen onderzoekskosten
  • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium
  • Gecertificeerde technicians en tools

Neem contact met ons op

Zit je eraan te denken om een reparatie door ons uit te laten voeren, maar heb je nog een aantal vragen? Wij helpen je graag. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door te bellen naar één van onze winkels. Het is natuurlijk ook geen enkel probleem als je zonder afspraak langskomt op een van onze vestigingen.