Bij Fixers werken onze specialisten met de beste onderdelen die er op de markt zijn. We zijn zo overtuigd van de kwaliteit van de Fixers Basic en Fixers Premium parts, dat wij levenslange garantie op de werking van deze onderdelen geven.

Zie onderstaande tabel voor de verschillende garantietermijnen bij Fixers.

Garantie

Zoals je ziet zijn er een aantal uitzonderingen op de levenslange garantie.

Batterij:
Omdat batterijen aan slijtage onderhevig zijn geven wij hier 6 maanden garantie op. Dit houdt in dat als de batterijcapaciteit binnen 6 maanden onder de 80% zit dan valt dit binnen de garantie.

Vochtschade:
Bij vochtschade geven wij eerst een vochtschade behandeling. Op deze behandeling geven wij geen garantie. Pas na deze behandeling kunnen we zien of er eventueel onderdelen vervangen dienen te worden. Op deze vervangende onderdelen geven wij 3 maanden garantie. Tot slot zijn wij niet verantwoordelijk voor eventuele defecten die pas aan het licht komen na het openen en reiniging van het toestel. Meer informatie over onze vochtschade behandeling vindt je hier.

MacBook:
Omdat wij onze MacBook reparaties uitvoeren met Apple Originele onderdelen, hanteren wij dezelfde garantietermijnen als Apple doet, namelijk 3 maanden. Deze garantie geldt voor het vervangende onderdeel en kun je alleen bij ons (Fixers) claimen en niet bij Apple zelf.

iPhone Apple Origineel:
Ook hiervoor geldt dat wij dezelfde garantietermijnen als Apple hanteren, namelijk 3 maanden. Deze garantie is alleen bij Fixers te claimen en niet bij Apple zelf.

Accessoires:
Op accessoires geven wij 6 maanden garantie. Uiteraard is gebruiksschade uitgesloten. Uitzondering hierop zijn de accessoires van Sygnett. Deze hebben 5 jaar garantie.

Flexplex:
Ook op onze screenprotectors van Flexplex geven wij garantie. De zogeheten plakgarantie. Dit houdt in dat indien de Flexplex screenprotector binnen 2 weken na aanschaf loslaat, je langs kunt komen in een van onze Service Points. Wij zullen dan kosteloos een nieuwe plakken.