0880040900

Laptop reparatie

Meld je reparatie aan

Laptop reparatie

Start je laptop niet meer op of is het beeldscherm beschadigd na een val? Wij hebben bijna alle onderdelen voor diverse merken laptops standaard op voorraad, waardoor we de reparatie van je laptop zeer snel kunnen afhandelen. Je kan zonder afspraak langs komen bij ons repair store in Amsterdam of Nieuw-Vennep of online je reparatie aanmelden voor een gratis en verzekerde verzending.

Selecteer hieronder het merk van je laptop voor meer informatie over jouw reparatie.

Nederland heeft volgens onderzoek van Google het hoogste laptopgebruik. Wanneer mensen een computer gaan kopen denken ze al gauw aan een laptop. Een laptop neemt weinig ruimte in beslag en kan overal mee naar toe worden genomen, zo zijn laptops erg prettig in gebruik. Door het vele gebruik kan een laptop op een gegeven moment gebreken vertonen of schade oplopen. Laat u uw pen per ongeluk tussen uw laptop liggen terwijl u hem dichtklapt en is het scherm nu gebarsten? Werkt het toetsenbord niet meer en kunt u geen teksten meer schrijven? Of heeft u last van een ander defect? De monteurs staan 6 dagen per week klaar voor uw laptop reparatie. Een ander veelvoorkomend probleem is een langzame laptop, het Fixers team kan uw laptop opschonen.

Laptop problemen

Bijna iedereen maakt gebruik van een laptop, of het nu thuis is, op school, in het park, op het werk, in de trein, in de bus of in de auto. Een laptop is niet meer weg te denken. Maar na verloop van tijd of een val of stoot kan een laptop voor schade zorgen. Iedereen heeft wel eens zijn of haar tas iets te hard op de grond gezet met zijn of haar laptop er in. Op het eerste gezicht lijkt er alsof er niks aan de hand is, maar wanneer een toets niet meer goed werkt, het beeld af en toe wegvalt of een ander defect zich voordoet kan u zich afvragen of het door de stoot op de grond kan komen. Een laptop kan na verloop van tijd ook traag worden waardoor je regelmatig geïrriteerd achter een laptop kan zitten, laptop opschonen is de oplossing! Voor welk laptop probleem dan ook, bij Fixers bent u aan het juiste adres.

Wanneer u niet precies weet wat er defect is onderzoekt Fixers het defect. Wanneer blijkt dat een laptop reparatie noodzakelijk is wordt dit van tevoren gemeld inclusief de reparatiekosten. Bij Fixers komt u zo niet voor verrassingen te staan. Fixers is er voor vrijwel elke laptop reparatie, of het nu gaat om het vervangen van het scherm, toetsenbord, TouchPad of USB-poorten. Wanneer de mogelijkheid er is om het te repareren kunnen de vakkundige monteurs van Fixers het probleem voor u oplossen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores