Veel gestelde vragen

Zit er garantie op de reparatie?

Fixers geeft een levenslange garantie op Basic en Premium displays, op originele Apple onderdelen bieden wij een garantie van 90 dagen. Een uitgebreide uitleg over de garanties die wij geven kun je vinden op onze garantie pagina.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn apparaat bij Fixers laat repareren?

Zoals bij de meeste reparatieservices van derden, kan het gebruik van onze service de fabrieksgarantie op een onderdeel laten vervallen. Wij bieden altijd garantie op een reparatie die bij ons is uitgevoerd, je hoeft je dus nooit zorgen te maken! De fabrieksgarantie bij Basic- en Premium onderdelen blijft behouden, alleen niet op het vervangen onderdeel.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens tijden de reparatie?

Wij hebben geen toegang nodig tot jouw persoonlijke gegevens en je bent niet verplicht om je wachtwoord met ons te delen. Het kan zo zijn dat wij in het besturingssysteem van jouw apparaat moeten zijn om deze voor of na een reparatie te kunnen testen, wij raden daarom aan om een gastgebruiker aan te maken op je apparaat (als dit mogelijk is) zodat wij niet in jouw account hoeven te komen. Ook kun je een back-up van je apparaat maken en deze terugzetten naar fabrieksinstellingen voordat je deze bij ons inlevert.

Is mijn apparaat nog waterdicht na een reparatie?

Wij gebruiken professionele tools om je toestel na reparatie weer te sluiten. Desondanks kunnen we nooit garanderen dat het toestel weer waterdicht is. Dit doet de fabrikant ook niet. We raden contact met vocht dan ook sterk af.

MacBook Pro M1 voor multifunctioneel gebruik

De MacBook Pro M1 is een fijne notebook voor iedereen die zijn of haar laptop voor zowel prive zaken als werk wil gebruiken. Dankzij de 720 pixels FaceTime HD-camera is deze MacBook zeer geschikt voor het maken van video calls. Ideaal dus om ook vanuit huis mee te werken. Neem je je laptop liever mee naar een koffiezaak om dingen gedaan te krijgen? Dan is deze Apple notebook van 30 bij 21 centimeter en een gewicht van 1,4 kilo makkelijk mee te nemen in je tas. De MacBook Pro M1 is beschikbaar in het zilver en spacegrijs, mooie neutrale kleuren die makkelijk aansluiten bij je interieur en te combineren zijn met andere persoonlijke items.

Scherm en batterij

Dankzij het 13,3 inch retina scherm van 2560 bij 1600 en TrueTone-technologie is het kijken van je favoriete serie een genot. Maak je je daarbij geen zorgen dat de batterij halverwege je serie marathon uitvalt, deze gaat namelijk tot wel 20 uur mee. Ook als je eindeloos zit te internetten scoort deze laptop alsnog goed met een batterijduur van zo’n 17 uur. Zorg er wel voor dat de batterij helemaal is opgeladen voordat je van start gaat. Mocht dat niet zo zijn dan geen paniek, dankzij de USB-C lichtnetadapter van 61 watt is je notebook binnen mum van tijd weer opgeladen. 

Geheugen en opslag

Met een standaard werkgeheugen van 8GB en een opslag van 256 GB zit je met een normaal gebruik van je laptop prima en heb je in principe geen last van ruimtegebrek. Indien je voor je hobby of werk veel werkt met grote bestanden, zoals bijvoorbeeld met film en fotografie, dan kun je altijd overwegen om het geheugen uit te breiden met 16 GB en de opslag te vergroten met een SSD van 512 GB, 1 TB of 2 TB. Zo voorkom je ruimtenood op je laptop tijdens het uitvoeren van belangrijke activiteiten.  

Chip 

Niet alleen voor ontspanning, maar ook voor creatieve projecten of werkopdrachten kom je met de MacBook Pro M1 goed voor de dag. Dankzij de M1 chip van Apple met een 8-core CPU en 8-core GPU kun je met gemak verschillende applicaties en programma´s tegelijk open hebben staan zonder daarbij veel snelheid te verliezen. Ideaal dus voor wanneer werk en privé door elkaar heenlopen of als je muziek wilt luisteren terwijl je een videogame speelt en tegelijkertijd een vlog via internet uploadt. Multitasking is voor deze MacBook Pro geen enkel probleem.  

Touch Bar

De MacBook Pro M1 is op verschillende manieren makkelijk en snel te bedienen. Dankzij de Touch Bar en Touch ID-sensor kun je vanaf het toetsenbord aan de hand van aanrakingen bepaalde applicaties besturen, programma´s openen en bijvoorbeeld de lichtintensiteit beïnvloeden. Ook activiteiten als het doen van bankzaken, mails beantwoorden of een FaceTime gesprek starten kan allemaal via deze aanraakgevoelige strip. 

Toegankelijkheid

Bij het ontwerpen van de MacBook Pro M1 is ook rekening gehouden met gebruikers die beperkt zijn, bijvoorbeeld vanwege een verminderd gezichtsvermogen. Zo is het voor iemand met een slecht zicht bijvoorbeeld mogelijk om via de stem bepaalde activiteiten in werking te zetten, om een vergrootglas te gebruiken voor het lezen van een tekst of om via audio scripties het hele verhaal achter een film te horen.   

Waarom een MacBook Pro M1 reparatie bij Fixers?

Benieuwd waarom je voor Fixers zou moeten kiezen voor jouw Macbook Pro M1 reparatie? Wij sommen hieronder wat voordelen voor je op:

  • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen
  • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Original
  • Snelle reparatietijden
  • Geen onderzoekskosten
  • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium
  • Gecertificeerde technicians en tools

Neem contact met ons op

Zit je eraan te denken om een reparatie door ons uit te laten voeren, maar heb je nog een aantal vragen? Wij helpen je graag. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door te bellen naar onze monteurs via 088 004 0900. Het is natuurlijk ook geen enkel probleem als je zonder afspraak langskomt op een van onze vestigingen.