Veel gestelde vragen

Zit er garantie op de reparatie?

Fixers geeft een levenslange garantie op Basic en Premium displays, op originele Apple onderdelen bieden wij een garantie van 90 dagen. Een uitgebreide uitleg over de garanties die wij geven kun je vinden op onze garantie pagina.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn apparaat bij Fixers laat repareren?

Zoals bij de meeste reparatieservices van derden, kan het gebruik van onze service de fabrieksgarantie op een onderdeel laten vervallen. Wij bieden altijd garantie op een reparatie die bij ons is uitgevoerd, je hoeft je dus nooit zorgen te maken! De fabrieksgarantie bij Basic- en Premium onderdelen blijft behouden, alleen niet op het vervangen onderdeel.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens tijden de reparatie?

Wij hebben geen toegang nodig tot jouw persoonlijke gegevens en je bent niet verplicht om je wachtwoord met ons te delen. Het kan zo zijn dat wij in het besturingssysteem van jouw apparaat moeten zijn om deze voor of na een reparatie te kunnen testen, wij raden daarom aan om een gastgebruiker aan te maken op je apparaat (als dit mogelijk is) zodat wij niet in jouw account hoeven te komen. Ook kun je een back-up van je apparaat maken en deze terugzetten naar fabrieksinstellingen voordat je deze bij ons inlevert.

Is mijn apparaat nog waterdicht na een reparatie?

Wij gebruiken professionele tools om je toestel na reparatie weer te sluiten. Desondanks kunnen we nooit garanderen dat het toestel weer waterdicht is. Dit doet de fabrikant ook niet. We raden contact met vocht dan ook sterk af.

MacBook Pro 16 inch 2021

Ben je in het bezit van een MacBook Pro 16″ (2021), dan wil je deze natuurlijk zo goed mogelijk onderhouden. En hoe beter je ermee omgaat, hoe langer je ervan geniet.  Heb je onlangs een ongelukje gehad met je MacBook Pro, waardoor deze niet optimaal meer werkt? In veel gevallen is een reparatie dan de juiste oplossing.

Bij ons ben je aan het juiste adres voor verschillende soorten reparaties. Zo voeren wij reparaties uit voor je scherm, batterij, moederbord en toetsenbord. Maar ook wanneer je een flesje water of gloeiend hete thee over je laptop hebt laten vallen en te maken hebt met vochtschade, staan wij voor je klaar. Maak bij problemen snel een afspraak bij Fixers. Wij zorgen er dan voor dat jouw laptop binnen no time weer als nieuw werkt. 

Wanneer moet je bij ons aankloppen voor een reparatie?

Problemen met je MacBook Pro 16 inch 2021 zijn natuurlijk hartstikke vervelend. Als je daarmee te maken hebt, is het goed om hier niet te lang mee rond te blijven lopen. Hoe langer je wacht, hoe erger bepaalde problemen worden en dat kan vervelende financiële gevolgen hebben. Het is goed om te weten wanneer een reparatie niet uit te sluiten is. In de volgende situaties is het in ieder geval verstandig om contact met ons te nemen:

 • Er zit een barst in het glas van je scherm
 • Je scherm flikkert of krijgt rare strepen
 • Het scherm gaat helemaal niet meer aan
 • De accu laadt niet niet meer op
 • Je laptop valt al uit bij een batterijpercentage van 20% of 30%
 • Toetsenbord of bepaalde toetsen werken niet meer 
 • Vochtschade
 • Problemen met je trackpad

Deze bovenstaande problemen komen niet onregelmatig voor bij MacBooks. Wij hebben dan ook de juiste ervaring om deze problemen voor je te verhelpen. Zodat jij niet langer opgescheept zit met een laptop die niet voor de volle 100% werkt. Heb je niet te maken met één van bovenstaande problemen, maar is er wel iets anders aan de hand met je MacBook Pro 16 inch 2021? Wij zoeken het graag voor je uit. Laat onze professionele technicians een diagnose voor je uitvoeren om zo te achterhalen wat er mis is. Ontdekken we waar het probleem zich bevindt? Dan kunnen we het uiteraard voor je oplossen.

Je reparatie door ons laten uitvoeren

Ben je niet blij met hoe je MacBook Pro 16 inch 2021 momenteel functioneert? Wij maken je probleem graag verleden tijd. Als je een reparatie door ons laat uitvoeren, houd je zelf de reparatiekosten in de hand. Je krijgt namelijk de kans om te kiezen tussen onze eigen onderdelen of de Apple-originele onderdelen. Voor een reparatie of advies ben je altijd welkom op één van onze Service Points. Wij hebben Service Points door heel het land en daardoor zit er ongetwijfeld wel eentje bij jou in de buurt waar je een bezoekje aan kunt brengen. Je bent hier welkom met of zonder afspraak.

Als je geen tijd of zin hebt om langs te komen, is het ook een mogelijkheid om je MacBook Pro door ons te laten ophalen of zelf naar ons op te sturen. Waar je ook voor kiest, wij zorgen ervoor dat jouw laptop binnen 3-5 werkdagen gefixt is.

Waarom een MacBook Pro 16 inch 2021 reparatie bij Fixers?

Benieuwd waarom je voor Fixers zou moeten kiezen voor jouw MacBook Pro 16 inch 2021 reparatie? Wij sommen hieronder wat voordelen voor je op:

 • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen
 • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Original
 • Snelle reparatietijden
 • Geen onderzoekskosten
 • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium
 • Gecertificeerde technicians en tools

Neem contact met ons op

Zit je eraan te denken om een MacBook Pro 16 inch 2021 reparatie door ons uit te laten voeren, maar is nog niet alles duidelijk voor je? Wij helpen je graag. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door te bellen naar onze monteurs via 088 004 0900. Het is natuurlijk ook geen enkel probleem als je zonder afspraak langskomt bij een van onze Service Points.