apple reparatie utrecht

Word lid van Fixers en zeg vaarwel tegen technische frustraties!

Met het Fixers lidmaatschap bespaar je tijd en geld en ben je problemen voor.

Herken je dat? Urenlang het internet afspeuren op zoek naar een oplossing voor dat vervelende technische probleem? Wil je graag snel en gemakkelijk professionele hulp krijgen zonder het gedoe van zelf alles opzoeken en proberen? Dan is het lidmaatschap van Fixers dé oplossing voor jou!

Voor €15,- per maand profiteer je van de vele voordelen, waaronder:

  • Onbeperkt gebruik maken van onze Hulp op afstand-service t.w.v. €40,- per keer
  • Gratis jaarlijkse onderhoudsbeurt t.w.v. €79,99
  • 50% korting op onze Fixers aan Huis-service
  • 25% korting op al onze Fixers Premium reparaties
  • TIJDELIJKE ACTIE! Nu met 1 jaar gratis Norton 360 voor 3 apparaten (geschikt voor smartphone, tablet, laptop en computer) t.w.v. €89,-

Direct aanmelden


Na het inschrijven zullen we je verzoeken om de eerste 6 maanden direct te betalen, na deze periode is het lidmaatschap per maand online opzegbaar.

Hulp of afstand-service

Ontdek het gemak van onze Hulp op afstand-service! Of je nu problemen ervaart met je smartphone, tablet, laptop, computer of gameconsole, ons team van deskundige technici staat altijd klaar om je te helpen. Met onze innovatieve Hulp op afstand-service kunnen we snel en efficiënt problemen oplossen, zonder dat je je apparaat fysiek hoeft langs te brengen.

Of het nu gaat om softwarematige problemen, configuratieproblemen of het oplossen van technische storingen, we zorgen ervoor dat je snel weer aan de slag kunt. Onze beveiligde en betrouwbare verbinding stelt ons in staat om je apparaat op afstand te bedienen en directe ondersteuning te bieden. Bij Fixers streven we ernaar om je de best mogelijke service te bieden, waarbij gemak en kwaliteit voorop staan. Vertrouw op onze expertise en laat ons je helpen bij al je technische uitdagingen, waar en wanneer je maar wilt.

Lidmaatschap
Lidmaatschap

Jaarlijkse onderhoudsbeurt

Bij Fixers begrijpen we dat jouw apparaten van onschatbare waarde zijn, zowel persoonlijk als professioneel. Daarom bieden we een gratis onderhoudsbeurt aan voor je laptop/ computer. Met onze deskundige technici zorgen we ervoor dat je apparaat grondig wordt gecontroleerd en geoptimaliseerd, zodat het weer optimaal presteert.

Tijdens de onderhoudsbeurt worden eventuele software-updates geïnstalleerd, onnodige bestanden opgeruimd en systeeminstellingen geoptimaliseerd en bieden advies voor eventuele reparaties of upgrades die nodig zijn.

Met onze gratis onderhoudsbeurt willen we ervoor zorgen dat jouw apparaten betrouwbaar blijven functioneren en jouw ervaringen verbeteren. Vertrouw op Fixers om jouw apparaten in topconditie te houden, zodat je zonder zorgen kunt blijven werken, spelen en communiceren.

Fixers aan Huis-service

Bij Fixers begrijpen we dat jouw drukke leven soms geen ruimte laat voor reparaties en/of technische ondersteuning. Hiervoor bieden we een Fixers aan Huis-service aan. Als lid van Fixers profiteer je van
maar liefst 50% korting op onze deskundige technici die bij jou thuis of op kantoor kunnen langskomen om reparaties uit te voeren aan smartphones, tablets, laptops, computers en gameconsoles.

Of het nu gaat om een kapot scherm, een trage computer of een defecte console, onze ervaren professionals zorgen ervoor dat jouw apparaten weer als nieuw functioneren, zonder dat je de deur uit hoeft. Met onze Fixers aan Huis-service bespaar je niet alleen op kosten, maar ook op tijd en gedoe.

Lidmaatschap
telefoon reparatie Rotterdam

Premium reparaties met Fixers kwaliteit

Bij Fixers streven we altijd naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid in onze reparaties. Onze Premium reparaties worden uitgevoerd met gebruik van onze eigen Premium onderdelen. Dit betekent dat je de garantie hebt op hoogwaardige componenten die speciaal zijn ontworpen om aan de strenge normen van Fixers te voldoen.

De voordelen van Fixers Premium reparaties:

  1. Uitstekende Prestaties: Onze Premium onderdelen zorgen ervoor dat je apparaat weer als nieuw werkt, met behoud van de originele prestaties.
  2. Lange Levensduur: We gebruiken duurzame materialen, zodat je apparaat langer meegaat en je niet snel weer voor dezelfde problemen komt te staan.
  3. Garantie en Gemoedsrust: Al onze Premium reparaties worden gedekt door een levenslange garantie, zodat je met vertrouwen kunt genieten van je gerepareerde apparaat.
  4. Snelheid en Betrouwbaarheid: Fixers staat bekend om zijn snelle en betrouwbare service. Met onze Premium reparaties ben je snel weer online.

Als lid van Fixers krijg je standaard 25% korting op al onze Premium reparaties.