Fixers Leiden

Breestraat 107
2311 CL Leiden

Leiden

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdag09:30 – 18:00
Woensdag09:30 – 18:00
Donderdag09:30 – 18:00
Vrijdag09:30 – 18:00
Zaterdag09:30 – 17:00
Zondaggesloten
Maandaggesloten
Dinsdag09:30 – 18:00
Woensdag09:30 – 18:00
Donderdag09:30 – 18:00
Vrijdag09:30 – 18:00
Zaterdag09:30 – 17:00
Zondaggesloten
Leiden

Fixers, al meer dan 10 jaar de reparatie expert

  • Vandaag nog gerepareerd
  • 30 minuten service
  • No cure no pay
  • Levenslange garantie
  • Zeker van je data
  • Apple & Samsung gecertificeerd

Dit zeggen onze klanten

Bekijk onze reviews om te zien waarom onze tevreden klanten steeds bij ons terugkomen en ontdek wat te zeggen hebben over hun ervaringen met ons! Laat ook een review achter

Leiden

Gratis sneldiagnose

Heb je een probleem met je smartphone, tablet of laptop? Één van onze gecertificeerde technicians voert gratis een sneldiagnose uit.

Bij ons kan je altijd naar binnen lopen voor een gratis sneldiagnose. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken via onze website, we houden dan een tijdslot voor je vrij.

Over de winkel

Bij Fixers Leiden zijn we gespecialiseerd in het repareren van telefoons, tablets, computers, laptops en game consoles. Onze ervaren technici voeren jaarlijks vele reparaties uit en bieden reparaties voor verschillende merken, waaronder merken als Apple, Samsung, OnePlus, OPPO, Google, Huawei, Acer, Lenovo, Nintendo en meer. Bij Fixers Leiden staat snelheid en kwaliteit hoog in het vaandel, zodat je vaak al binnen 30 minuten de deur uitloopt met een gerepareerd toestel.

We selecteren onze onderdelen zorgvuldig en mogen originele onderdelen gebruiken, omdat we geautoriseerd zijn door verschillende merken. Daarnaast in het geval van Apple-apparaten kunnen we klanten de keuze bieden tussen originele onderdelen van Apple of compatibele onderdelen van hoge kwaliteit, zodat je erop kunt vertrouwen dat je reparatie voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Bij Fixers Leiden letten we bovendien scherp op onze prijzen, zodat je nooit teveel betaalt.

We bieden daarnaast levenslange garantie op onze reparaties en werken met gecertificeerde technici die hun vak verstaan. Fixers Leiden is AVG proof en we rekenen geen onderzoekskosten. We streven er altijd naar om je met een gerepareerde telefoon, computer, tablet of laptop de deur uit te laten gaan. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan betaal je niets. In de winkel van Fixers aan de Breestraat 107 ben je 6 dagen per week welkom, zowel mét als zonder afspraak.

Over de Breestraat

De Breestraat in Leiden is een van de belangrijkste straten in de stad. Met veel winkels, horeca is het een gezellige drukke straat waar van alles te doen is. Fixers Leiden vind je recht tegenover het Stadhuis van Leiden.

Leiden
Leiden

Onze dienstverlening

Fixers Leiden maakt het voor jou! Naast een iphone reparatie, tablet reparatie, computer reparatie, scherm reparatie of laptop reparatie ben je bij Fixers Leiden ook welkom voor protectie en preventie. Zo hebben we verschillende telefooncases, oplaadkabels, screenprotectors en telefoon koorden.

Daarnaast kunnen onze specialisten jou alles vertellen over de hardware en software van jouw telefoon, computer of gaming console. Weet jij niet wat er met je toestel aan de hand is? Heb jij zwarte of groene strepen of vlekken in jouw beeldscherm? Kom langs voor een gratis diagnose. Vaak weet je binnen 30 minuten wat er met je device aan de hand is en beslis je zelf of je overgaat tot reparatie.

Bij Fixers Leiden streven wij naar een snelle reparatie van de hoogst haalbare kwaliteit. Zo sta je vaak bij ons binnen 30 minuten buiten met een gerepareerd toestel. Ook zijn wij zeker van onze zaak. We werken met getrainde en ervaren specialisten en selecteren onze onderdelen nauwkeurig, daarom ontvang je bij Fixers Leiden levenslange garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Lees hier de voorwaarden voor levenslange garantie voor een scherm reparatie, het vervangen van je accu, het vervangen van de achterkant van je toestel, een camera reparatie of een complexe moederbord reparatie. De garantie geldt voor alle merken, zoals: Apple, Samsung, Lenovo, OnePlus, Huawei en Acer.
Heb je geen tijd om langs te komen voor een reparatie? Maak dan gebruik van onze services op afstand. We hebben de opstuur service en onze haal- en brengservice in Leiden en omgeving. Kom nu langs of maak hier een afspraak.