Fixers Utrecht

Stationspassage 6
3511 CB Utrecht

Utrecht

Openingstijden

Maandag08:00 – 20:00
Dinsdag08:00 – 20:00
Woensdag08:00 – 20:00
Donderdag08:00 – 20:00
Vrijdag08:00 – 20:00
Zaterdag10:00 – 18:00
Zondag12:00 – 17:00
Maandag08:00 – 20:00
Dinsdag08:00 – 20:00
Woensdag08:00 – 20:00
Donderdag08:00 – 20:00
Vrijdag08:00 – 20:00
Zaterdag10:00 – 18:00
Zondag12:00 – 17:00
Utrecht

Fixers, al meer dan 10 jaar de reparatie expert

  • Vandaag nog gerepareerd
  • 30 minuten service
  • No cure no pay
  • Levenslange garantie
  • Zeker van je data
  • Apple gecertificeerd

Dit zeggen onze klanten

Bekijk onze reviews om te zien waarom onze tevreden klanten steeds bij ons terugkomen en ontdek wat te zeggen hebben over hun ervaringen met ons! Laat ook een review achter

Utrecht

Gratis sneldiagnose

Heb je een probleem met je smartphone, tablet of laptop? Één van onze gecertificeerde technicians voert gratis een sneldiagnose uit.

Bij ons kan je altijd naar binnen lopen voor een gratis sneldiagnose. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken via onze website, we houden dan een tijdslot voor je vrij.

Over de winkel

Fixers Utrecht is expert op het gebied van telefoon-, tablet-, computer en laptop reparaties. Onze specialisten zijn volledig op de hoogte van alle ins- en outs van smartphones, laptops, computer, game consoles en tablets. Bij onze locatie in Stationspassage 6 in Utrecht is jouw smartphone vaak al binnen 30 minuten gerepareerd, of je nu wel of niet een afspraak hebt gemaakt. Onze winkel is 6 dagen per week geopend, op weekdagen al om 08:30 uur.

Wij streven bij Fixers Utrecht naar de hoogst mogelijke kwaliteit van de reparatie. Dit doen wij door gebruik te maken van originele en compatibele onderdelen, tegen de scherpste prijzen. Of het nu gaat om een scherm reparatie, het vervangen van je batterij of een camera reparatie, maar ook voor het vervangen van de achterkant van je telefoon of het overzetten van data, wij bieden altijd de beste oplossing voor jouw probleem. Onze specialisten worden speciaal getraind, waardoor wij de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Bovendien krijg je van ons levenslange garantie op het vervangen onderdeel, met uitzondering van val-, stoot-, druk-, water- en zichtbare gebruikersschade.

Bij Fixers Utrecht ben je altijd welkom in onze winkel, gelegen aan de prachtige Stationspassage. Maar als je geen tijd hebt om langs te komen, bieden wij ook een opstuur service en haal- en brengservice aan. Op die manier maken wij het reparatieproces zo makkelijk mogelijk voor jou!

Over de Stationspassage

De Stationspassage, de hoger gelegen buitenzijde van het station dat bereikbaar is zonder OV-chipkaart is een prachtige plek met een divers aanbod van winkels en horeca. Dagelijks verplaatsen zich duizenden mensen via deze passage naar andere delen van Station Utrecht centraal.

Utrecht
Utrecht

Onze dienstverlening

Bij Fixers Utrecht begrijpen we als geen ander hoe vervelend het is om met een kapotte telefoon, tablet of laptop rond te lopen. Daarom zetten we ons in om jouw device zo professioneel, snel en direct mogelijk te repareren in onze winkel. Onze specialisten hebben uitgebreide kennis van hardware en software van alle tablets, laptops, smartphones, game consoles en computers en kunnen je adviseren over bescherming en preventie van je apparaat. Bij ons kun je niet alleen terecht voor een vakkundige reparatie, maar ook voor beschermingsproducten zoals hoesjes, screenprotectors, cases en telefoon koorden.

Fixers Utrecht aan de Stationspassage is 6 dagen per week geopend, mét of zonder afspraak. Is jouw iPhone, iPad, iMac of MacBook defect? Kom dan langs voor een diagnose. Onze specialisten kunnen je vaak binnen 30 minuten vertellen wat er aan de hand is en vervolgens kun jij beslissen of je het device wilt laten repareren.

Bij ons staat niet alleen snelheid, maar ook precisie en vakkundigheid centraal. Fixers Utrecht is Apple certified. Dit betekent dat we smartphones en tablets ter plekke kunnen repareren met originele onderdelen en toegang hebben tot de benodigde software om jouw device veilig te herstellen. Voor alle Android apparaten (o.a. Samsung, Google Huawei, OPPO en OnePlus) apparaten gebruiken wij altijd originele onderdelen. Al onze specialisten zijn getraind en gecertificeerd, zodat je zeker weet dat de reparatie voldoet aan de juiste richtlijnen en kwaliteitseisen.

Wil jij jouw smartphone, tablet, computer of laptop laten repareren in Utrecht? Kom dan langs bij Fixers Utrecht aan de Stationspassage. Natuurlijk ben je ook welkom bij een van onze andere winkels in Amsterdam, Leiden, Amstelveen, Rotterdam, Nieuw Vennep en Den Haag.