0880040900
Fixers ingang

Utrecht Herculesplein

Apple Service Provider
Herculesplein 243, 3584AA Utrecht
Telefoon: 088 004 0900

Openingstijden

Welkom bij Fixers Utrecht

In ons prachtig gelegen vestiging in Utrecht repareren wij je smartphone, tablet of laptop zo snel mogelijk. Ons Service Point bevindt zich op een unieke locatie. Namelijk in stadion de Galgenwaard, het voetbalterrein van FC Utrecht. Deze vestiging is eenvoudig te bereiken met de auto of het OV. De ingang van het Service Point bevindt zich links naast de hoofdingang van het stadion. De eerste 20 minuten kan je zelfs gratis parkeren voor de deur.

Heb je problemen met je device? Dan ben je van harte welkom bij Fixers Utrecht. Ook kan je onze gecertificeerde technicians altijd om advies vragen.

Quick Fix home 2 2 2

Gratis sneldiagnose

Heb je een probleem met je smartphone, tablet of laptop? Één van onze gecertificeerde technicians voert gratis een sneldiagnose uit.

Bij ons kan je altijd naar binnen lopen voor een gratis sneldiagnose. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken via onze website, we houden dan een tijdslot voor je vrij.

Fixers is Authorised Service Provider

Snelle en betrouwbare reparatie

Fixers is door Apple aangewezen als dé reparatiepartner voor alle Apple binnen- en buiten garantie afhandelingen. Wij repareren je Apple devices snel en betrouwbaar, met door Apple gecertificeerde technicians en altijd met originele Apple onderdelen.

Reparatie van alle merken smartphone, tablet en laptop