Computer Reparatie Utrecht

Computer reparatie Utrecht

Een snelle computer reparatie Utrecht tegen een eerlijk én duidelijk tarief. Daarvoor maakt u gebruik van de diensten van Fixers. Wij zorgen er altijd voor dat uw computer reparatie Utrecht zo snel mogelijk wordt uitgevoerd. U kunt er ook voor kiezen om uw reparatie online aan te melden voor een gratis verzending of langs te komen bij ons servicepunt in Utrecht. Elke computer reparatie Utrecht in bij Fixers te voltooien, dus kom snel langs mét of zonder afspraak!

Computer Reparatie Utrecht
Computer Reparatie Utrecht
  • Vandaag nog gerepareerd
  • 30 minuten service
  • No cure no pay
  • Zeker van je data
  • Levenslange garantie

Stationspassage 6

3511 CB Utrecht

Openingstijden

Maandag09:30 – 19:00
Dinsdag09:30 – 19:00
Woensdag09:30 – 19:00
Donderdag09:30 – 19:00
Vrijdag09:30 – 19:00
Zaterdag09:30 – 17:00
Zondaggesloten

Gratis ophaalservice

Geen tijd om langs te komen? Geen probleem! We halen het kapotte device bij je op en brengen het gerepareerd weer terug.

Computer Reparatie Utrecht

Gratis ophaalservice

Geen tijd om langs te komen? Geen probleem! We halen het kapotte device bij je op en brengen het gerepareerd weer terug.

Computer Reparatie Utrecht

Computer scherm, batterij, moederbord of harde schijf reparatie in Utrecht

Een veelvoorkomende reparatie is het computer scherm reparatie. Dit is namelijk een reparatie die uitgevoerd dient te worden voor het scherm dat kapot is of los is van bijvoorbeeld het toetsenbord. Als het gaat om een desktop, dan is het vaak een reparatie doordat er een software probleem is, of omdat er een virus of een moederbord is dat niet meer goed werkt of defect lijkt te zijn. Bij Fixers hebben we repair specialisten die jou bij alles kunnen helpen en de officiële onderdelen op voorraad hebben. Hierdoor kunnen we je in de meeste gevallen dezelfde dag nog helpen met de reparatie van jouw computer scherm reparatie.

Liever opsturen? Je kunt jouw computer reparatie in Utrecht eenvoudig aanmelden via het reparatieformulier op onze website. Na het aanmelden ontvangt u automatisch een verzendetiket van PostNL. Met dit verzendetiket kunt je jouw computer reparatie Utrecht kosteloos opsturen vanaf ieder PostNL servicepunt bij jou in de buurt. Nadat wij jouw apparaat hebben ontvangen maken wij dezelfde dag nog een kostenopgave voor jou. Gaat je akkoord met de kostenopgave? Dan beginnen wij direct met jouw computer reparatie Utrecht.

Voor elke computer reparatie Utrecht kun je terecht bij Fixers!
Computer Reparatie Utrecht

Computer reparatie Utrecht laten doen door Fixers

Natuurlijk kunnen we u ook verder helpen met uw laptop reparatie Utrecht of de reparatie van uw MacBook reparatie of iMac reparatie. Zoek in het menu rechts op de website naar de juiste pagina voor meer informatie. Wil je toch eerst met een monteur spreken? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien je graag van de nodige informatie omtrent uw computer reparatie Utrecht!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jouw in de buurt

Computer Reparatie Utrecht

De voordelen van Fixers


Snelle reparatietijden

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Dit kan vaak binnen 30 minuten.

Levenslange garantie

We geven een levenslange garantie op al onze Basic en Premium onderdelen.

Gecertificeerde technicians

Bij Fixers werken enkel gecertificeerde technicians, hierdoor kunnen we je garanderen dat je device altijd vakkundig gerepareerd wordt.

Zeker van je data

We vinden de veiligheid van je data erg belangrijk, daarom hebben we ons reparatieproces volledig conform AVG ingericht.

Betaalbare kwaliteit

Bij Fixers geven we je de keuze tussen originele onderdelen of niet-originele onderdelen van de hoogste kwaliteit. Hierdoor hou je de reparatiekosten zelf in de hand.

Geen onderzoekskosten

We brengen geen onderzoekskosten in rekening voor telefoons en tablets.