0880040900

iMac reparatie

Meld je reparatie aan

De eerste iMac werd in 1998 gepresenteerd als een alles-in-een computer. Deze computer is sinds de introductie veel veranderd qua vormgeving en steeds populairder geworden. Jammer genoeg zit een ongeluk in een klein hoekje en kan deze populaire computer schade oplopen. Gelukkig is er Fixers, de reparatiespecialist die graag de schade van jouw iMac repareert.

Snelle reparatieservice

Fixers biedt een snelle reparatieservice, zo wil je natuurlijk jouw iMac niet te lang missen. In de meeste gevallen is je iMac binnen 3-5 werkdagen gerepareerd. Wij raden altijd aan om van tevoren te bellen, onze monteurs kunnen dan de voorraad controleren. Wanneer wij het onderdeel niet op voorraad hebben bestellen wij het benodigde onderdeel meteen. Vrijwel altijd kunnen wij de volgende dag alsnog de reparatie uitvoeren. Onze monteurs repareren uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen, daarom krijg je op elke reparatie 3 maanden garantie*.

Tarieven

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de kosten van jouw iMac reparatie. Wanneer je niet weet wat er defect is kan je altijd langskomen, Fixers onderzoekt graag jouw iMac.

iMac reparatie zonder afspraak

Voor een iMac reparatie hoef je bij Fixers geen afspraak te maken. Breng je iMac langs wanneer het jou uitkomt. Voordat onze monteurs een iMac reparatie uitvoeren, voeren wij eerst onderzoek uit wanneer je niet precies weet wat het defect is.

Ophaalservice

Kan je jouw iMac niet komen brengen? Kies dan voor onze ophaalservice. PostNL komt dan graag voor ons jouw iMac ophalen. Je bepaalt de plek, of het nu op je werk, thuis of andere locaties is. Vul het ophaalformulier voor 16:30 uur in en jouw iMac wordt de volgende dag al opgehaald. Na ontvangst beginnen wij met het onderzoek, de reparatie en retour zenden. Voor je het weet ontvangt je jouw iMac gerepareerd thuis.

Ander defect?

Problemen met je iMac maar je hebt geen idee wat het kan zijn? Neem dan contact met ons op en kom langs met jouw iMac. Onze monteurs staan voor je klaar om je iMac te onderzoeken. Voor een iMac reparatie raden wij altijd aan om van tevoren op te bellen, dan kunnen wij voor jou de voorraad controleren.

Fixers

Bij Fixers ben je aan het juiste adres voor een iMac reparatie. Wij bieden een snelle reparatieservice, 3 maanden garantie, ‘Smart service with a smile’ en nog veel meer. Kom langs bij een van onze vestigingen, een afspraak maken is niet nodig, of kies voor onze ophaalservice. Voor meer informatie of vragen kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Onze monteurs staan zes dagen per week voor je klaar.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores