iMac reparatie

  De eerste iMac werd in 1998 gepresenteerd als een alles-in-een computer. Deze computer is sinds de introductie veel veranderd qua vormgeving en steeds populairder geworden. Jammer genoeg zit een ongeluk in een klein hoekje en kan deze populaire computer schade oplopen. Gelukkig is er Fixers, de reparatiespecialist die graag de schade van uw iMac repareert.

  Snelle reparatieservice

  Fixers biedt een snelle reparatieservice, zo wilt u natuurlijk uw iMac niet te lang missen. In de meeste gevallen is uw iMac binnen 24 uur gerepareerd. Wij raden altijd aan om van tevoren te bellen, onze monteurs kunnen dan de voorraad controleren. Wanneer wij het onderdeel niet op voorraad hebben bestellen wij het benodigde onderdeel meteen. Vrijwel altijd kunnen wij de volgende dag alsnog de reparatie uitvoeren. Onze monteurs repareren uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen, daarom krijgt u op elke reparatie 12 maanden garantie*.

  Tarieven

  Neem vrijblijvend contact met ons op voor de kosten van uw iMac reparatie. Wanneer u niet weet wat er defect is kunt u altijd langskomen, Fixers onderzoekt graag uw iMac.

  iMac reparatie zonder afspraak

  Voor een iMac reparatie hoeft u bij Fixers geen afspraak te maken. Breng uw iMac langs wanneer het u uitkomt. Voordat onze monteurs een iMac reparatie uitvoeren, voeren wij eerst onderzoek uit wanneer u niet precies weet wat het defect is.

  Ophaalservice

  Kunt u uw iMac niet komen brengen? Kies dan voor onze . PostNL komt dan graag voor ons uw iMac ophalen. U bepaalt de plek, of het nu op uw werk, thuis of andere locatie is. Vul het ophaalformulier voor 16:30 uur in en uw iMac wordt de volgende dag al opgehaald. Na ontvangst beginnen wij met onderzoek, de reparatie en retour zenden. Voor u het weet ontvangt u uw gerepareerd iMac thuis.

  Ander defect?

  Problemen met uw iMac maar u heeft geen idee wat het kan zijn? Neem dan contact met ons op en kom langs met uw iMac. Onze monteurs staan voor u klaar om uw iMac te onderzoeken. Voor een iMac reparatie raden wij altijd aan om van tevoren op te bellen, dan kunnen wij voor u de voorraad controleren.

  Fixers

  Bij Fixers bent u aan het juiste adres voor een iMac reparatie. Wij bieden een snelle reparatieservice, 12 maanden garantie*, ‘Smart service with a smile’ en nog veel meer. Voor een, of is Fixers ook de geschikte reparatiespecialist. Kom langs bij een van onze vestigingen, een afspraak maken is niet nodig, of kies voor onze ophaalservice. Voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen, te mailen: of gebruik te maken van ons . Onze monteurs staan zes dagen per week voor u klaar.

  *Met uitgang van moederbord reparaties

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap