0880040900

iMac reparatie

Meld je reparatie aan

De eerste iMac werd in 1998 gepresenteerd als een alles-in-een computer. Deze computer is sinds de introductie veel veranderd qua vormgeving en steeds populairder geworden. Jammer genoeg zit een ongeluk in een klein hoekje en kan deze populaire computer schade oplopen. Gelukkig is er Fixers, de reparatiespecialist die graag de schade van uw iMac repareert.

Snelle reparatieservice

Fixers biedt een snelle reparatieservice, zo wilt u natuurlijk uw iMac niet te lang missen. In de meeste gevallen is uw iMac binnen 3-5 werkdagen gerepareerd. Wij raden altijd aan om van tevoren te bellen, onze monteurs kunnen dan de voorraad controleren. Wanneer wij het onderdeel niet op voorraad hebben bestellen wij het benodigde onderdeel meteen. Vrijwel altijd kunnen wij de volgende dag alsnog de reparatie uitvoeren. Onze monteurs repareren uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen, daarom krijgt u op elke reparatie 3 maanden garantie*.

Tarieven

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de kosten van uw iMac reparatie. Wanneer u niet weet wat er defect is kunt u altijd langskomen, Fixers onderzoekt graag uw iMac.

iMac reparatie zonder afspraak

Voor een iMac reparatie hoeft u bij Fixers geen afspraak te maken. Breng uw iMac langs wanneer het u uitkomt. Voordat onze monteurs een iMac reparatie uitvoeren, voeren wij eerst onderzoek uit wanneer u niet precies weet wat het defect is.

Ophaalservice

Kunt u uw iMac niet komen brengen? Kies dan voor onze . PostNL komt dan graag voor ons uw iMac ophalen. U bepaalt de plek, of het nu op uw werk, thuis of andere locatie is. Vul het ophaalformulier voor 16:30 uur in en uw iMac wordt de volgende dag al opgehaald. Na ontvangst beginnen wij met onderzoek, de reparatie en retour zenden. Voor u het weet ontvangt u uw gerepareerd iMac thuis.

Ander defect?

Problemen met uw iMac maar u heeft geen idee wat het kan zijn? Neem dan contact met ons op en kom langs met uw iMac. Onze monteurs staan voor u klaar om uw iMac te onderzoeken. Voor een iMac reparatie raden wij altijd aan om van tevoren op te bellen, dan kunnen wij voor u de voorraad controleren.

Fixers

Bij Fixers bent u aan het juiste adres voor een iMac reparatie. Wij bieden een snelle reparatieservice, 3 maanden garantie, ‘Smart service with a smile’ en nog veel meer. Kom langs bij een van onze vestigingen, een afspraak maken is niet nodig, of kies voor onze ophaalservice. Voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Onze monteurs staan zes dagen per week voor u klaar.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap