0880040900
Fixers ingang

Blaricum

Torenlaan 9, 1261GA Blaricum
Telefoon: 088 004 0900

Openingstijden

Welkom bij Fixers Blaricum

Ons Service Point in Blaricum is zeer eenvoudig te bereiken via de grote wegen zoals de A59, A2 en de A27. Zo kan je makkelijk langs komen met de auto en ook gratis parkeren voor de deur.

In ons prachtig gelegen Service Point aan de Torenlaan repareren wij je devices zo snel als mogelijk. Terwijl je aan het wachten bent op je reparatie kan je op de hoek een lekker broodje halen bij brood en banketbakkerij Wassenaar. In ons Service Point wachten met een lekker bakje koffie kan natuurlijk ook!

Quick Fix home 2 2 2

Gratis sneldiagnose

Heb je een probleem met je smartphone, tablet of laptop? Één van onze gecertificeerde technicians voert gratis een sneldiagnose uit.

Bij ons kan je altijd naar binnen lopen voor een gratis sneldiagnose. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken via onze website, we houden dan een tijdslot voor je vrij.

Fixers is Authorised Service Provider

Snelle en betrouwbare reparatie

Fixers is door Apple aangewezen als dé reparatiepartner voor alle Apple binnen- en buiten garantie afhandelingen. Wij repareren je Apple devices snel en betrouwbaar, met door Apple gecertificeerde technicians en altijd met originele Apple onderdelen.

Reparatie van alle merken smartphone, tablet en laptop