Veel gestelde vragen

Zit er garantie op de reparatie?

Fixers geeft een levenslange garantie op Basic en Premium displays, op originele Apple onderdelen bieden wij een garantie van 90 dagen. Een uitgebreide uitleg over de garanties die wij geven kun je vinden op onze garantie pagina.

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn apparaat bij Fixers laat repareren?

Zoals bij de meeste reparatieservices van derden, kan het gebruik van onze service de fabrieksgarantie op een onderdeel laten vervallen. Wij bieden altijd garantie op een reparatie die bij ons is uitgevoerd, je hoeft je dus nooit zorgen te maken! De fabrieksgarantie bij Basic- en Premium onderdelen blijft behouden, alleen niet op het vervangen onderdeel.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens tijden de reparatie?

Wij hebben geen toegang nodig tot jouw persoonlijke gegevens en je bent niet verplicht om je wachtwoord met ons te delen. Het kan zo zijn dat wij in het besturingssysteem van jouw apparaat moeten zijn om deze voor of na een reparatie te kunnen testen, wij raden daarom aan om een gastgebruiker aan te maken op je apparaat (als dit mogelijk is) zodat wij niet in jouw account hoeven te komen. Ook kun je een back-up van je apparaat maken en deze terugzetten naar fabrieksinstellingen voordat je deze bij ons inlevert.

Is mijn apparaat nog waterdicht na een reparatie?

Wij gebruiken professionele tools om je toestel na reparatie weer te sluiten. Desondanks kunnen we nooit garanderen dat het toestel weer waterdicht is. Dit doet de fabrikant ook niet. We raden contact met vocht dan ook sterk af.

iPhone 12 Mini

Per ongeluk in het zwembad gesprongen met je iPhone 12 Mini in je zak of heeft je telefoon een dubbele flikflak van de trap gemaakt? Dat betekent vaak niet veel goeds. Heb je een engeltje op je schouder, dan doet je toestel het gewoon nog. Pfoe, mazzel! Echter kan ook het tegenovergestelde gebeuren, dat je schade hebt als er een ongelukje gebeurt met je telefoon. Is dit het geval, dan mag je eerst heus wel even flink stampvoeten door het huis. Daarna is er werk aan de winkel, want niets is vervelender dan blijven rondlopen met een kapotte iPhone.

Als het je zelf niet lukt om het probleem op te lossen, dan is professionals inschakelen dé oplossing. Fixers is hiervoor de juiste partij. Wij staan voor je klaar, welke reparatie aan je iPhone 12 Mini ook nodig is. Meld je reparatie snel bij ons aan, dan maken we zo snel mogelijk tijd voor je. Eerst meer weten over onze reparaties? Hieronder zetten we de belangrijkste informatie op een rijtje.

Welke reparaties voeren we allemaal uit? 

Voordat je weet of je bij ons aan het juiste adres bent voor je reparatie, is het eerst goed om te weten waarvoor je bij ons terechtkunt. Dit is een hele hoop! In welke problematische situatie je ook zit met je smartphone, grote kans dat wij het voor je kunnen fixen. Je bent bij ons aan het juiste adres voor onder andere de volgende reparaties: 

 • Batterij reparatie
 • Schermreparatie
 • Camera reparatie
 • Reparatie aan het glas van je camera
 • Behandeling bij vochtschade
 • Vervangen van de behuizing
 • Vervangen van de achterkant

Of je nu krassen op je scherm hebt, je telefoon niet meer oplaadt of snel leeg is, er vocht in je toestel zit of je al een tijdje geen haarscherpe Snapchats maakt: met een reparatie van Fixers is het probleem razendsnel verleden tijd. Weet je niet goed wat het probleem is van jouw iPhone 12 Mini? Laat ons daar dan vooral naar kijken. Met behulp van een diagnose stellen wij het probleem van je toestel vast. Zodra we weten wat er aan de hand is lossen we dit indien je dit wilt gelijk voor je op. 

Je bent van harte welkom op één van onze Service Points voor een reparatie, met of zonder afspraak. Je mag jouw iPhone 12 Mini ook naar ons opsturen, dan zorgen wij ervoor dat je deze voor je het weet weer terug hebt. Pfff, opsturen.. hoe werkt dat ook alweer?! Geen probleem, om het nog eenvoudiger voor je te maken bieden wij ook de optie om je toestel gratis bij je thuis op laten halen.

Zelf de reparatiekosten bepalen

Als je denkt aan een reparatie van je telefoon, denk je misschien al snel aan hoge kosten die hieraan vastzitten. Kies je voor een reparatie bij onze technicians, dan bepaal je zelf voor een deel hoeveel geld je kwijt bent aan een reparatie. Huh, hoe dan? hoor ik je denken. Nou, dat zit zo: wij hebben zowel originele als niet-originele onderdelen beschikbaar. Fixers Basic en Fixers Premium zijn onze eigen niet-originele onderdelen, en de onderdelen van Apple zijn wel origineel. De verschillende soorten onderdelen die we gebruiken hebben ieder een eigen prijskaartje. Hoeveel je kwijt bent aan reparatiekosten, bepaal je op deze manier dus voor een gedeelte zelf.

Waarom een iPhone 12 Mini reparatie bij Fixers?

Benieuwd waarom je voor Fixers zou moeten kiezen voor jouw iPhone 12 Mini reparatie? Wij sommen hieronder wat voordelen voor je op:

 • Grootste van Nederland met steeds meer vestigingen
 • Verschillende prijsopties, Fixers Basic, Fixers Premium, of Apple Original
 • Snelle reparatietijden
 • Geen onderzoekskosten
 • Levenslange garantie op Fixers Basic en Fixers Premium
 • Gecertificeerde technicians en tools

Neem contact met ons op

Is je iPhone 12 Mini kapot? Geen nood! Gelukkig kun je terecht bij Fixers. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of door te bellen naar één van onze winkels. Het is natuurlijk ook geen enkel probleem als je zonder afspraak langskomt op één van onze vestigingen.