Fixers Turnhout

De Merodelei 84
2300 Turnhout, België

Turnhout

Openingstijden

Maandag11:00 – 18:30
Dinsdag10:00 – 18:30
Woensdag10:00 – 18:30
Donderdag10:00 – 18:30
Vrijdag10:00 – 18:30
Zaterdag11:00 – 18:30
ZondagGesloten
Maandag11:00 – 18:30
Dinsdag10:00 – 18:30
Woensdag10:00 – 18:30
Donderdag10:00 – 18:30
Vrijdag10:00 – 18:30
Zaterdag11:00 – 18:30
ZondagGesloten
Turnhout

Fixers, al meer dan 10 jaar de reparatie expert

  • Vandaag nog gerepareerd
  • 30 minuten service
  • No cure no pay
  • Levenslange garantie
  • Zeker van je data
  • Apple gecertificeerd

Dit zeggen onze klanten

Bekijk onze reviews om te zien waarom onze tevreden klanten steeds bij ons terugkomen en ontdek wat te zeggen hebben over hun ervaringen met ons! Laat ook een review achter

Turnhout

Gratis sneldiagnose

Heb je een probleem met je smartphone, tablet of laptop? Één van onze gecertificeerde technicians voert gratis een sneldiagnose uit.

Bij ons kan je altijd naar binnen lopen voor een gratis sneldiagnose. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken via onze website, we houden dan een tijdslot voor je vrij.

Over de winkel

Bij Fixers Turnhout zijn we gespecialiseerd is in het repareren van smartphones, computers, tablets, game consoles  en laptops. Naast reparaties bieden wij ook een breed scala aan accessoires ter bescherming van je devices, zoals hoesjes, screenprotectors en telefoonkoorden. Onze deskundige specialisten kunnen je alles vertellen over de hardware en software van jouw device.

Bij Fixers Turnhout , gevestigd in het stadshart van Turnhout , ben je vaak al binnen 30 minuten geholpen. Of je nu een gebroken scherm, een slechte batterij of een defecte camera hebt, onze specialisten kunnen het probleem snel en vakkundig oplossen. Bij ons kun je altijd terecht, zowel met als zonder afspraak.

Onze specialisten zijn goed getraind en zeer deskundig, waardoor we vol vertrouwen een levenslange garantie bieden op de werking van het vervangen onderdeel. Mocht het vervangen onderdeel toch niet goed werken, dan vervangen wij dit zonder extra kosten voor je. Let op: deze garantie geldt niet voor schade veroorzaakt door vallen, stoten, druk, water of zichtbare gebruikersschade.

Wil je jouw telefoon, tablet of laptop laten repareren? Kom dan langs bij Fixers Turnhout aan deMerodelei 84. Uiteraard ben je ook welkom in een van onze andere winkels in Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Blaricum, leiden, Rotterdam, Nieuw-Vennep of Den Haag.

Over Stadshart

De Merodelei 84 in Turnhout, België, biedt een levendige mix van winkels en eetgelegenheden. Dankzij de centrale ligging is De Merodelei 84 goed bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer. Parkeermogelijkheden zijn ruim voorhanden in de directe omgeving, en er zijn uitstekende busverbindingen naar diverse bestemmingen in de regio.

Turnhout
Turnhout

Onze dienstverlening

Fixers Turnhout repareert snel en deskundig jouw telefoon, laptop, computer, tablet of MacBook. Onze specialisten weten alles over de software en hardware van jouw apparaat en staan altijd klaar om je te helpen. Laadt uw iPhone, Samsung, OnePlus of OPPO telefoon niet meer op? Kom dan langs in onze winkel in Turnhout.

Wij vinden niet alleen snelheid belangrijk, maar ook de nauwkeurigheid en kwaliteit van de reparatie. Bij Fixers Turnhout streven we naar de hoogst haalbare kwaliteit van zowel de reparatie als het gebruikte onderdeel. In het geval van android apparaten (bijvoorbeeld Samsung, Google, Huawei, Oppo, Oneplus) gebruiken wij altijd originele onderdelen. In het geval van Apple apparaten kunnen we klanten de keuze bieden tussen originele onderdelen van Apple of compatibele onderdelen van hoge kwaliteit. Je kunt er dus op vertrouwen dat de kwaliteit van jouw reparatie voldoet aan de normen van Apple en andere premium leveranciers.

Bij Fixers Turnhout maken we het je gemakkelijk! Geen tijd om langs te komen voor een reparatie? Maak dan gebruik van onze opstuur- of haal- en brengservice in Turnhout.